Aras kargonun acentede iadesi

BroceV

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2018
Mesajlar
30
Çözümler
1
Amaksimum 3 iş günü içerisinde gelmesi gereken kargomu pazartesi sipariş ettim. Bugün cuma saat 6 oldu hala gelmedi ve aras kargoda acentede iade ulaşılamıyor yazıyor ve dün böyleyken bugünde durumu değişmemiş ama benim bildiğim evde yoktunuz mesajı gelmesi lazım bana siparişim kargoya verildiğinde bir mesaj geldi başkada gelmedi aradığımda mesai saatleri içerisindeyiz sesli mesaj bırakın diyor bırakıp her şeyi detaylıca söylüyorum geri dönüş yok arasanız muhattab bulamıyorsunuz ne yapacağımı şaşırdım kargo firmasını arıyorum cevap yok zaten aldığım sitenin de kargoyla bağı yok paramı verdim ama öylece bekliyorum.

1582296317442.png
 
Ürünüm belirtildiği tarihte gelmezse şikayette bulunurum tarzında bir söylemde bulunun sesli mesaja (saçma ve dayanak yok fakat özel sektörde işe yarayabilir).
 
Aras kargo sanırım topu çekiyor. son 1-2 aydır hep aynı sistem. Firmalarda arasla gönderimi PTT express e almaya başladı. Ürününüz aslın şubede ama dağıtımı taşeron sisteme bıraktı birçok il ve ilçede o yüzden dağıtım aksıyor ve sisteme bu şekilde bilgi giriyorlar.
 
Ayın 19'undan beri işlem yok beyler benim mi bir yerden gidip almam lazım 3 gündür herhangi işlem girilmemiş gelir mi bu şimdi nerden anlayayım
 
Şube yakınsa gitmenizi tavsiye ederim
 
Arıyorum arıyorum da açan yok saatten kaynaklı herhalde yarın yada pazartesi tekrar denicem
Valla şubede hiç yakın değil hala da aynı şekilde acentede iade gözüküyor napcamı bende bilmiyorum
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı