Epic Games Arayüzü neden berbat?

Epic devasa bir teknoloji şirketi yapmak istese yapamayacağı bir şey değil. Yapmıyorlarsa kaynak harcamaya değer görmüyorlardır. Bedava oyun harici adı sanı anılmıyor zaten. Bir de bedava oyun işinden de en son zarar ettiklerini açıklamışlardı. Üzerine düşseler Steam'e rakip olabilecekken sallamıyorlar ilginç gerçekten.

Epic Games gibi dev bir şirketin bu kadar rezalet arayüze ve performansa sahip bir mağaza tasarlaması; ve uzun zamandır düzeltmemesi çok gülünç. Bu sorunu çöz(e)memelerinin bir nedeni var mı?
Tembelliğe sığınıyorlar başka bir açıklaması olamaz bari en azından mod desteği ekleseler steam de olduğu gibi mod atölyesi olsa hiç yoktan tamam deriz.

Epic devasa bir teknoloji şirketi yapmak istese yapamayacağı bir şey değil. Yapmıyorlarsa kaynak harcamaya değer görmüyorlardır. Bedava oyun harici adı sanı anılmıyor zaten. Bir de bedava oyun işinden de en son zarar ettiklerini açıklamışlardı. Üzerine düşseler Steam'e rakip olabilecekken sallamıyorlar ilginç gerçekten.

Fortnite, Rocket League ve Unreal Engine? Bunlar varken bedava oyun dışında anılmıyor demek yanlış.

Çünkü yanlış düşünüyorlar, yanlış çalışıyorlar, yanlış pazarlama yapıyorlar. Siz her ne kadar "koskoca Epic'ten iyi mi bileceksin arkadaşım" deseniz de, bu adamlar bunları yanlış yapıyor. Bedava GTA 5 dağıtmadan önce bile söylüyordum ben bunu, bedava ürün vererek gelişemezsin. Ki adamların kendi zarar ettiklerini açıkladı zaten.

Bedava ürün verirsen kendi radarına sadece beleşçileri toplarsın, sana para kazandıracak elemanları toplayamazsın bu şekilde. Epic Games'in kullanıcılarına iyi bir hizmet, iyi bir servis sunmak gibi bir amacı yok ki. Tek amacı hızlı bir şekilde kullanıcı toplamak, bunu da ücretsiz oyun vererek sağlamaya çalışıyor işte. En başından amacı size hizmet vermek olmayan bir marka neden senin için değişiklik yapsın ki?

Çünkü yanlış düşünüyorlar, yanlış çalışıyorlar, yanlış pazarlama yapıyorlar. Siz her ne kadar "koskoca Epic'ten iyi mi bileceksin arkadaşım" deseniz de, bu adamlar bunları yanlış yapıyor. Bedava GTA 5 dağıtmadan önce bile söylüyordum ben bunu, bedava ürün vererek gelişemezsin. Ki adamların kendi zarar ettiklerini açıkladı zaten.

Bedava ürün verirsen kendi radarına sadece beleşçileri toplarsın, sana para kazandıracak elemanları toplayamazsın bu şekilde. Epic Games'in kullanıcılarına iyi bir hizmet, iyi bir servis sunmak gibi bir amacı yok ki. Tek amacı hızlı bir şekilde kullanıcı toplamak, bunu da ücretsiz oyun vererek sağlamaya çalışıyor işte. En başından amacı size hizmet vermek olmayan bir marka neden senin için değişiklik yapsın ki?

Bildiğim kadarıyla bedava oyun olayının çoğunluğu Epic'in Unreal dolayısıyla hak iddia edebildiği oyunlar. Unreal ile oyun yaptıysan ortağın benim gibi bir muhabbeti var diye biliyorum. Haterlık yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, benim işimi görüyor. Steam ile kıyaslamak biraz yanlış olur zira Steam bu işi fazla iyi yapıyor. Başarımlarıymış topluluğuymuş atölyesiymiş falan da filan da açıkçası Steam de bana fazla geliyor :D. Kasması falan dersek onlar çok oluyor ama yarım saat oyun oynadığım için kendi adıma fazla takılmıyorum bunlara. Sonuçta beleş deyip geçiyorum, ki Epic kütüphanemde bedava aldıklarımın dışında kendi aldığım binlerce liralık oyun da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı