Arc A750 Ekran kartı takmak

713862

Centipat
Arc A750'li bir sistem aldim, bir adet 8 bir adet 6 pin girisi var. Ikisini de taktim ama bir tanesini mi takmam gerekiyordu bilmiyorum açıkçası, kablolarin birinde PCI Express diğerinde ise SLI ready yaziyor. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20240220_114210.jpg
    20240220_114210.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 101
Arc A750'li bir sistem aldim, bir adet 8 bir adet 6 pin girisi var. Ikisini de taktim ama bir tanesini mi takmam gerekiyordu bilmiyorum açıkçası, kablolarin birinde PCI Express diğerinde ise SLI ready yaziyor. Teşekkürler.

Hocam daha sonra sistem performansı diye bir konu açma şansınız var mı Arc750'nin performansını çok merak ediyorum almayı da düşünmedim değil gerçekten bayağı ucuz dedikleri gibiyse.

Tüm kabloları takman gerekiyor. SLI ready yazmasında sorun yok.
PSU'nun SLI için hazır olduğunu belirtmek için yazmışlardır.
Cok tesekkur ederim.

Hocam daha sonra sistem performansı diye bir konu açma şansınız var mı Arc750'nin performansını çok merak ediyorum almayı da düşünmedim değil gerçekten bayağı ucuz dedikleri gibiyse.
Zamanim olursa detayli yaparim, keza son driver guncellemeleri ile 3060 dan daha iyi performans gosteriyor. Ayrica ben intel hayrani oldugum icin fazlasiyla objektif dusunmeden sectim bu karti.

Cok teşekkür ederim.

Zamanim olursa detayli yaparim, keza son driver guncellemeleri ile 3060'dan daha iyi performans gosteriyor. Ayrica ben Intel hayrani oldugum icin fazlasiyla objektif dusunmeden sectim bu karti.

Anladım hocam hayırlısı olsun iyi kullanımlar bilgilendirmeniz içinde şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı