Çözüldü ARC B580 sistem çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Slayer25

Hectopat
RAM
Ripjaws 6000 MHz CL36 DDR5 16x1
SSD veya HDD modeli
Apacer 512 GB 3x4 M2, Kioxia 480 GB SATA
Ekran kartı
ARC B580
Anakart
H610 M H V2
İşlemci
İ3 12100F
İyi Sosyaller. Yeni topladığım parçaları birleştirdim ve powera bastim ama hiçbir tepki yok. 24 pin, CPU, GPU, L panel hepsi de takılı. BIOS çıkardim ama tepki yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de aynı sorun oldu. Intel Arc B580'i takiyorum PC calismiyor. Eski ekran kartını takiyorum calisiyor. 3 tane bilgisayar servisine götürdüm 1'inde çalıştı sadece kart. Toplam 4-5 PC de denendi ve sadece 1 tanesinde çalıştı. Çok garip. Ben geri gönderdim kartı ama şunları denemeden gönderdim. Sen dene ve hatta bana haber ver olup olmadigini. 1. si BIOS'u güncelle. 2. BIOS'tan resizable Bar'ı aç bunları dene.

Benimki çok basit bir şey çözdum. CPU fan girişine farklı bir şey vardı onu çıkardım ve çalisti.
Güç ve reset kablolarının doğru pinlere takılı olduğundan ve PSU'nun güç düğmesinin açık olduğundan emin olun.

Güç ve reset kablolarının doğru pinlere takılı olduğundan ve PSU'nun güç düğmesinin açık olduğundan emin olun.

Her şeyi demonte edip tek tek taktım ama kasanın içine bağlamadan kasanın kablolarıyla denedim ve Power basınca çalıştı ardından her şeyi kasaya yerleştirdim çalışmıyor.

Bende de aynı sorun oldu. Intel arc b580'i takiyorm PC calismiyor. Eski ekran kartını takiyorm calisiyor. 3 tane bilgisayar servisine götürdüm 1 inde çalıştı sadece kart. Toplam 4-5 PC de denendi ve sadece 1 tanesinde çalıştı. Çok garip. Ben geri gönderdim kartı ama şunları denemeden gönderdim. Sen dene ve hatta bana haber ver olup olmadigini. 1. Si biosu güncelle. 2. Biostan resizable bar'ı aç bunları dene
Her şeyi demonte edip tek tek taktım ama kasanın içine bağlamadan kasanın kablolarıyla denedim ve Power basınca çalıştı ardından her şeyi kasaya yerleştirdim çalışmıyor.

Bende de aynı sorun oldu. Intel Arc B580'i takiyorum PC calismiyor. Eski ekran kartını takiyorum calisiyor. 3 tane bilgisayar servisine götürdüm 1'inde çalıştı sadece kart. Toplam 4-5 PC de denendi ve sadece 1 tanesinde çalıştı. Çok garip. Ben geri gönderdim kartı ama şunları denemeden gönderdim. Sen dene ve hatta bana haber ver olup olmadigini. 1. si BIOS'u güncelle. 2. BIOS'tan resizable Bar'ı aç bunları dene.

Benimki çok basit bir şey çözdum. CPU fan girişine farklı bir şey vardı onu çıkardım ve çalisti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı