Arc Raiders vs BF6

Snedy

Decapat
Daha fazla  
Steam indiirmlerinden oyun alacağım tek başıma oynayabileceğim oyun arıyorum BF6 veya Arc Raiders ikisinin arasında kaldım. Veya Steam iyi indirim önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
ARC Raiders öneririm. Ben de solo oynuyorum. 30 saati devirdim. Çok keyifli gerçekten. Mikrofonla diğer oyuncularla iletişime geçmek oyunu bambaşka bir noktaya taşıyor.

BF6 son günlerde epey oyuncu kaybetti. Daha sağlam indirimler alacaktır. O yüzden bu indirim döneminde Arc Raiders alıp sonrasında daha iyi indirim gördüğünde BF6 alabilirsiniz.

Arc Raiders'ı alırken eneba'ya bakmanızı öneririm. Ben oradan indirim koduyla 950 liraya almıştım. Steam kodunu direkt gönderiyorlar.

BF6 kesinlikte tavsiye ederim arkadaşın varsa inanılmaz zevkli yoksa bile al beraber oynarız ekip var. Grafikler, yıkım, aksiyon her şey mükemmel.

Arc Raiders öneririm. Ben de solo oynuyorum. 30 saati devirdim. Çok keyifli gerçekten. Mikrofonla diğer oyuncularla iletişime geçmek oyunu bambaşka bir noktaya taşıyor.

BF6 son günlerde epey oyuncu kaybetti. Daha sağlam indirimler alacaktır. O yüzden bu indirim döneminde Arc Raiders alıp sonrasında daha iyi indirim gördüğünde BF6 alabilirsiniz.

Arc Raiders'ı alırken Eneba'ya bakmanızı öneririm. Ben oradan indirim koduyla 950 liraya almıştım. Steam kodunu direkt gönderiyorlar.

Hocam Ark raiders da hep aynı şeyleri yapıyoruzya o belli bir süre sonra sıkmıyor mu?

BF6 kesinlikte tavsiye ederim arkadaşın varsa inanılmaz zevkli yoksa bile al beraber oynarız ekip var. Grafikler, yıkım, aksiyon her şey mükemmel.

Hocam aslında BF'ye daha yakındım ama Arc Raider'sı herkesin övmesi fikrimi değiştirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı