ARC Raiders'e 40 dolar verilir mi?

SensOuma

Hectopat
Oyun çok hoşuma gitti, almayı düşünüyorum ama bir yandan da 40 dolar gibi bir fiyatı hak edip etmediği konusunda kararsızım. Oyuna şu an inanılmaz bir hype var ve bu da ister istemez almak için heveslendiriyor. İndirime girmesini beklemek istiyorum ama daha çok taze bir oyun olduğu için indirim alması pek mümkün gözükmüyor.
Bundan 2-3 ay sonra oyunun durumu nasıl olur, bilmiyorum. Sizce alınır mı?

1763418631873.png

Dün gece 1de aldım. Tam 1 günde neredeyse 14 saat oynamışım. Her kesimden oyuncuya hitap ediyor. Kesinlikle alınır. Günde sadece 2 saat oynayarak bile gelişmişlik hissini tadabilirsin. Uzunca bir süre indirime girmez. Yılbaşı indirimlerinde bile zannetmiyorum. Belki Epic Games kuponlarıyla ucuza alabilirsin bilemiyorum. Oyun parasını hak ediyor. Ben ilk defa indirimsiz bir oyunu bu fiyata alıyorum ama kesinlikle değdiğini düşünüyorum.

Oyun uzun vadeli olur bu arada o konuda endişen olmasın. Dediğim gibi her kesimden oyuncuya hitap ediyor ve cross play desteği var.

Eki Görüntüle 2606598
Dün gece 1'de aldım. Tam 1 günde neredeyse 14 saat oynamışım. Her kesimden oyuncuya hitap ediyor. Kesinlikle alınır. Günde sadece 2 saat oynayarak bile gelişmişlik hissini tadabilirsin. Uzunca bir süre indirime girmez. Yılbaşı indirimlerinde bile zannetmiyorum. Belki Epic Games kuponlarıyla ucuza alabilirsin bilemiyorum. Oyun parasını hak ediyor. Ben ilk defa indirimsiz bir oyunu bu fiyata alıyorum ama kesinlikle değdiğini düşünüyorum.

Oyun uzun vadeli olur bu arada o konuda endişen olmasın. Dediğim gibi her kesimden oyuncuya hitap ediyor ve cross play desteği var.

Teşekkürler. Normalde 40 dolar gerçekten yüksek bir fiyat. Oyunu çok yüksek ihtimalle solo oynayacağım ama yine de saracağını düşünüyorum ki solo oynamak daha zevkli bile diyenleri çok görmüştüm.
Normalde böyle yeni çıkmış ve yüksek hype oluşturan oyunları hemen almak istemem çünkü çok çabuk sönüyorlar. 20 dolar gibi bir fiyatı olsa pişman olmam ama 40 dolar olunca kafada soru işaretleri beliriyor.
Alıp öncelikle sistemimi deneyeceğim. Hem oyun hem de performans tatmin ederse kalır muhtemelen. Ekstra olarak optimizasyonunun da çok iyi olduğu yönünde fazlaca yorum var. Bakıp göreceğim.

150 saatim var solo oynamayacaksan al. Soloyken beni darlıyor oyun fakat agalarla bayağı sarıyor. Normalde extraction shooter olarak dmz'de 1500 saatim var, dmz'den sonra bal gibi geldi oyun. Solo sarar diyorsan yine değer.

Oyun çok hoşuma gitti, almayı düşünüyorum ama bir yandan da 40 dolar gibi bir fiyatı hak edip etmediği konusunda kararsızım. Oyuna şu an inanılmaz bir hype var ve bu da ister istemez almak için heveslendiriyor. İndirime girmesini beklemek istiyorum ama daha çok taze bir oyun olduğu için indirim alması pek mümkün gözükmüyor.
Bundan 2-3 ay sonra oyunun durumu nasıl olur, bilmiyorum. Sizce alınır mı?

Alınır.

Teşekkürler. Normalde 40 dolar gerçekten yüksek bir fiyat. Oyunu çok yüksek ihtimalle solo oynayacağım ama yine de saracağını düşünüyorum ki solo oynamak daha zevkli bile diyenleri çok görmüştüm.
Normalde böyle yeni çıkmış ve yüksek hype oluşturan oyunları hemen almak istemem çünkü çok çabuk sönüyorlar. 20 dolar gibi bir fiyatı olsa pişman olmam ama 40 dolar olunca kafada soru işaretleri beliriyor.
Alıp öncelikle sistemimi deneyeceğim. Hem oyun hem de performans tatmin ederse kalır muhtemelen. Ekstra olarak optimizasyonunun da çok iyi olduğu yönünde fazlaca yorum var. Bakıp göreceğim.
Grafikleri ve optimizasyonu çok güzel. Benim sistemim kötü değil r5 7600, rtx4070, 16x2 6000mhz 36cl ram var. Grafiklerden her şeyi maksimuma alıp dlss kalite modundayken 200fpslerde geziniyorum. Zaten pek monitör hertzi kullanmalık bir oyun değil akıcı olsa yeterli.

Ben solo oynadım full. Pve mantığı olduğu için 5-6 kişi takıldığımız bile oldu. Kolay bir şekilde anlaşabiliyorsun insanlarla. Solo oynamak başta daha rahat oluyor pek sataşan çıkmıyor. Bol bol loot kurcalayıp oyunu öğrenmen için daha iyi. Duo ve Trio girdiğinde ortalık kaos oluyor izleyip gördüğüm kadarıyla. Ben daha deneyimleyemedim o kısmı.

Oyunun popülerliğini söndürebilecek 2 unsur vardı. Biri EFT'nin Steam'e düzgü çıkması. Diğeri de Black Ops'un güzel çıkması. İkisi de birbirinden rezalet olduğu için bu oyunun önümüzdeki 1 sene içerisinde 100 bin oyuncu bandını düşeceğini hiç zannetmiyorum. Tabii bu dediklerim bu şekilde geliştirmeye devam ederlerse geçerli. Şuan yakaladığı firma/oyuncu etkileşimi harika, destekleri güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı