Quitahditale
Hectopat
Sizin fikirlerinizi de merak ettim o yüzden açtım konuyu. Sizce olması gerektiği gibi miydi yoksa beklentinizin altında mı kaldı?
Benim beklentilerimin altında kaldı şahsen. Daha mutlu bir son bekliyordum maalesef hayal kırıklığına uğradım, Orianna'yı göremedik, Singed'in karakter gelişimi çok iyi giderken bir anda yavaşladı, Ekko çok iyiydi son 3 bölümde inanılmaz beğendim. Heimdinger'e ne oldu onu öğrenemedik yarım kaldı, Jinx'in öldü mü onu bilmiyoruz, Warwick'e ne olacak onu bilmiyoruz o final sahnesi tüm hikayeyi etkileyecek mi yoksa paralel evrenler olduğu gibi LoL'deki hikaye ile burada ki hikaye ayrı mı onu göreceğiz bakalım. (ekstra olarak Jinx ve Ekko'nun başka bir paralel evrendeki hallerini çok beğendim inanılmaz güzel bir hikayeydi.)
Biraz araştırma yaptım ama 3. sezon çıkmayacakmış sanırım bu soru işaretleri ne olacak acaba?Aynı fikirdeyim, aklımda bir sürü soru işareti kaldı. Ayrıca Ekko gerçekten çok iyiydi.
Benim beklentilerimin altında kaldı şahsen. Daha mutlu bir son bekliyordum maalesef hayal kırıklığına uğradım, Orianna'yı göremedik, Singed'in karakter gelişimi çok iyi giderken bir anda yavaşladı, Ekko çok iyiydi son 3 bölümde inanılmaz beğendim. Heimdinger'e ne oldu onu öğrenemedik yarım kaldı, Jinx'in öldü mü onu bilmiyoruz, Warwick'e ne olacak onu bilmiyoruz o final sahnesi tüm hikayeyi etkileyecek mi yoksa paralel evrenler olduğu gibi LoL'deki hikaye ile burada ki hikaye ayrı mı onu göreceğiz bakalım. (ekstra olarak Jinx ve Ekko'nun başka bir paralel evrendeki hallerini çok beğendim inanılmaz güzel bir hikayeydi.)
Bence akış çok hızlıydı. Ve bir sürü akılda soru kaldı ve ne yazık ki bunların cevaplarını alamayacağız. 1 sezon daha yapıp konuyu yedire yedire yapılabilirdi diye düşünüyorum.
Sonda Jayce ve Viktor'un ölmesi beni üzdü, bir kesim Jinx ölmediği diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Final daha iyi yapılabilirdi.
Bence de daha iyi olabilirdi. Kara gül ve Mel'in olayı çok havada kaldı. Umarım bir daha ki yapayım noxus ile ilgili olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.