Sürprizbozan Arcane finali nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benim beklentilerimin altında kaldı şahsen. Daha mutlu bir son bekliyordum maalesef hayal kırıklığına uğradım, Orianna'yı göremedik, Singed'in karakter gelişimi çok iyi giderken bir anda yavaşladı, Ekko çok iyiydi son 3 bölümde inanılmaz beğendim. Heimdinger'e ne oldu onu öğrenemedik yarım kaldı, Jinx'in öldü mü onu bilmiyoruz, Warwick'e ne olacak onu bilmiyoruz o final sahnesi tüm hikayeyi etkileyecek mi yoksa paralel evrenler olduğu gibi LoL'deki hikaye ile burada ki hikaye ayrı mı onu göreceğiz bakalım. (Ekstra olarak Jinx ve Ekko'nun başka bir paralel evrendeki hallerini çok beğendim inanılmaz güzel bir hikayeydi.)

Benim beklentilerimin altında kaldı şahsen. Daha mutlu bir son bekliyordum maalesef hayal kırıklığına uğradım, Orianna'yı göremedik, Singed'in karakter gelişimi çok iyi giderken bir anda yavaşladı, Ekko çok iyiydi son 3 bölümde inanılmaz beğendim. Heimdinger'e ne oldu onu öğrenemedik yarım kaldı, Jinx'in öldü mü onu bilmiyoruz, Warwick'e ne olacak onu bilmiyoruz o final sahnesi tüm hikayeyi etkileyecek mi yoksa paralel evrenler olduğu gibi LoL'deki hikaye ile burada ki hikaye ayrı mı onu göreceğiz bakalım. (ekstra olarak Jinx ve Ekko'nun başka bir paralel evrendeki hallerini çok beğendim inanılmaz güzel bir hikayeydi.)

Aynı fikirdeyim, aklımda bir sürü soru işareti kaldı. Ayrıca Ekko gerçekten çok iyiydi.

Benim beklentilerimin altında kaldı şahsen. Daha mutlu bir son bekliyordum maalesef hayal kırıklığına uğradım, Orianna'yı göremedik, Singed'in karakter gelişimi çok iyi giderken bir anda yavaşladı, Ekko çok iyiydi son 3 bölümde inanılmaz beğendim. Heimdinger'e ne oldu onu öğrenemedik yarım kaldı, Jinx'in öldü mü onu bilmiyoruz, Warwick'e ne olacak onu bilmiyoruz o final sahnesi tüm hikayeyi etkileyecek mi yoksa paralel evrenler olduğu gibi LoL'deki hikaye ile burada ki hikaye ayrı mı onu göreceğiz bakalım. (ekstra olarak Jinx ve Ekko'nun başka bir paralel evrendeki hallerini çok beğendim inanılmaz güzel bir hikayeydi.)

1-2 sene içerisinde noxus ile alakalı hikayeler çıkabilir son bölümde Swain göründü daha büyük bir savaş içerikli hikaye gelebilir, ek olarak Jinx'in öldüğünü düşünmüyorum Caitlyn son sahnede Hextech'ler ile alakalı bir şeyleri incelerken elinde bir şey var havalandırmadan Jinx kaçmış olabilir, daha sonrasında bir zeplin giriyor bu da Jinx'in ilk bölümde yaptığı çağrıştırmaya uyuyor gibi zepline binmek istemişti ilk sezonda. Eğer bir noxus hikayesi çıkarsa piltover ve noxus savaşı tekrardan olabilir ama Arcane'nin bitmesi üzücü oldu tam oldu derken bitirdiler, bir sezon daha uzasa çok daha iyi bir yapayım olabilirdi.

Bence akış çok hızlıydı. Ve bir sürü akılda soru kaldı ve ne yazık ki bunların cevaplarını alamayacağız. 1 sezon daha yapıp konuyu yedire yedire yapılabilirdi diye düşünüyorum.

Daha act 2'yi izlerken anlamıştım aslında. Her şey birbirine girmişti çünkü nasıl toparlayacaklar diye düşünmüştüm. Belliydi biraz yani böyle olacağı ama yine de çok güzeldi.

Sonda Jayce ve Viktor'un ölmesi beni üzdü, bir kesim Jinx ölmediği diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Final daha iyi yapılabilirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı