Cid_Kagenou
Decapat
- Makaleler
- 2
LoL evreni hakkında gram fikrim yok. Yine de animesi ilgimi çekti. İzlenir mi?
Ben ortalama-ortalamanın altı olarak buldum seven çok var, oynadığım şampiyonlara skin getirdikleri için dizinin devam etmeside hoşuma gidiyor, haftaya Vi Cait Jayce skini getiricekler mesela. Çoğu kişi için Arcane kabul edilebilir bir dizi oldu.LoL evreni hakkında gram fikrim yok. Yine de animesi ilgimi çekti. İzlenir mi?
Son 3 bölümunu beğendim.IMBD puanı 9.0. Ya fanboy çok ya da iyi dizi.
Fanboy dememim nedeni, dünyada LoL en çok oynanan oyun desek 14-15 yıldır, yalan olmaz. Hikayesi sürekli ön planda zaten. O yüzden belki klişe bir şey vardır ortada ama LoL'ün popüleritesinden ötürü hype olmuştur.
Ortalama mı? Sen lol oynamaya devam et arcane skini almaya falan boşver diziyiBen ortalama-ortalamanın altı olarak buldum seven çok var, oynadığım şampiyonlara skin getirdikleri için dizinin devam etmeside hoşuma gidiyor, haftaya Vi Cait Jayce skini getiricekler mesela. Çoğu kişi için Arcane kabul edilebilir bir dizi oldu
Yani biraz fikrim değişti, son 3 bölümü beğendim dedim, fakat bu "çok iyi" dizi olacağı anlamına gelmiyor, sen bayilirsın ben bayılmayabilirim, tüm LoL lore'unu senden daha iyi biliyorum, daha devamı olucak zaten Arcane biticek başka birşeye baslicak Riot, konuşmana dikkat et .Ortalama mı? Sen lol oynamaya devam et arcane skini almaya falan boşver diziyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.