Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 1 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Elimde bayağı eski bir Arçelik halı yıkama makinesi var. Dun su haznesine su doldurduktan sonra hepsini dışarı attı, ben de açtım baktım ve içindeki hortumun kırıldığını fark ettim. Bunu bulabileceğim bir yer yok mu?
Merhaba. Elimde bayağı eski bir Arçelik halı yıkama makinesi var. Dun su haznesine su doldurduktan sonra hepsini dışarı attı, ben de açtım baktım ve içindeki hortumun kırıldığını fark ettim. Bunu bulabileceğim bir yer yok mu?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #2 Servislerden alıp takabilirsiniz. Yetkili veya özel servisler de olabilir. Bir de linkteki de olur gözüküyor. KARCHER K3 Basınçlı Yıkama Makinesi Deterjan Emiş Hortumu Belirtilen Kärcher modeline uyumludur. www.supurgemarket.com Artı 0 Eksi
Servislerden alıp takabilirsiniz. Yetkili veya özel servisler de olabilir. Bir de linkteki de olur gözüküyor. KARCHER K3 Basınçlı Yıkama Makinesi Deterjan Emiş Hortumu Belirtilen Kärcher modeline uyumludur. www.supurgemarket.com
KS KS Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 1 Mayıs 2022 #3 Yener K. dedi: Servislerden alıp takabilirsiniz. Yetkili veya özel servisler de olabilir. Bir de linkteki de olur gözüküyor. KARCHER K3 Basınçlı Yıkama Makinesi Deterjan Emiş Hortumu Belirtilen Kärcher modeline uyumludur. www.supurgemarket.com Genişletmek için tıkla... Sanırım bir plastik olmalı, o yok içinde. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Servislerden alıp takabilirsiniz. Yetkili veya özel servisler de olabilir. Bir de linkteki de olur gözüküyor. KARCHER K3 Basınçlı Yıkama Makinesi Deterjan Emiş Hortumu Belirtilen Kärcher modeline uyumludur. www.supurgemarket.com Genişletmek için tıkla... Sanırım bir plastik olmalı, o yok içinde.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 Anladım hocam. O zaman servisten isteyin. Uygun parçayı verirler. Artı 0 Eksi