Arçelikten Cihaz Alınır mı?

Evkur'dan daha iyidir en azından. Ben bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum, en azından biz yaşamadık. Arçelik Televizyon aldık ve servisi vs. gayet ilgili insanlar tabi bu birazda şehrine göre değişebiliyor.

Evkur'dan daha iyidir en azından. Ben bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum, en azından biz yaşamadık. Arçelik Televizyon aldık ve servisi vs. gayet ilgili insanlar tabi bu birazda şehrine göre değişebiliyor.
Siteye bir bak derim. Sadece Arçelik yok. Sony filanda var. Adında Arçelik yazıyor ama büyük ihtimalle Arçelik bayisi değil.

Keşke aylar önceden burayı bulsaydım. Eylülde yeni model çıkınca 6 plus çok eski kalıcak. :D
Yeni model çıkar çıkmaz geliceğini bilsem ve fiyatınında ortalama aynı olucağını bilsem 3 ay bekleyebilirim aslında.
Kapıda ödeme varsa düşünebilirsin. Ama ben olsam almazdım.
Peşinat olmadığı yazıyor, cihazı alıp 1 ay sonra ödemeye baslanıyor.

Bence alma kardeşim düzgün bir yerden al işini sağlama kazığa bağla sonra keşke oradan almasaydım diyebilirsin.
Peşin para bile olsa insan birkerede vermek istemiyor işte.. Detaylı bilgi için yarın arayıp konusucam yinede, belki bekleyip yeni modelide alabilirim, hem telefondan şartlarını öğrenip sizlerlede paylasırım. Almak isteyene yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı