Yurt dışı cihaz almak mantıklı mı?

Şöyle tanıdığım biri bunu yaptı ve cihazını sorunsuz kullanıyor, şahsen 13 pm eşime alıp 2022'de kayıt ettirmişliğim var. Şu an kayıt ücreti absürt olduğu için yurt dışına yönelemiyoruz eskisi gibi. Bu durum %50 fiyat farkından dolayı aklıma yatıyor açıkçası.

Hocam parası olandan ziyade param olsa dahi bir telefon için 70+ meblağ vermek gerçekten istemediğim bir olay. Ek olarak S4 zamanında kullanırken Android'ten oldukça soğudum bu neden ile iPhone deneyimlemek için 6-6s ve şu anki 11'i kullanıyorum. Samsung tarafına geçmeyide düşündüm fakat hem saatim hem de AirPods'umu kullanamayacak olmak ve tabii ki de Samsung'a geçersem pişman olmaktan korkuyorum.

S4 zamanında ki Android telefonlar depolama yapısından dolayı her türlü sorun çıkarıyordu. UFS 3 üstü hiçbir cihaz pişman etmez artık.

Ayrıca, iPhone için IMEI uzatma diye bir şey yok. O Android telefonlar için geçerli. Bazı arkadaşlar bir yerlerinden güzel sallamış.

Son düzenleme:
S4 zamanında ki Android telefonlar depolama yapısından dolayı her türlü sorun çıkarıyordu. UFS 3 üstü hiçbir cihaz pişman etmez artık.

Evet yaklaşık 8 yıldır hiç Android kullanmadım dediğiniz doğru olabilir.

Ayrıca, iPhone için IMEI uzatma diye bir şey yok. O Android telefonlar için geçerli. Bazı arkadaşlar bir yerlerinden güzel sallamış.

Bende öyle biliyordum hocam meğer bununda yolunu bulmuşlar, uzatma değil IMEI klonlama yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı