Arch install ile Arch Linux kurarken hata

Dosya aktarımı, USB bağlanma, mıdı, görüntü aktarma, sadece tableti şarj etme seçenekleri bunlar.
Orası değil hocam. Ayarlar uygulamasında bağlantı kısmında Mobil erişim noktası ayarları olmalı.

Hocam yok gelişmiş ayarlara bastım yine yok.
OTG kablon var mı? O da yoksa son çare başka bilgisayardan ISO dosyasını indirmek, USB'ye yeniden yazdırmak lazım. ISO'yu IDM ile indirmen iyi olur o durumda.

USB mevcutsa USB'den boot edin kurulu sistemi Mount edip chroot yapın network-Manager paketini kurun.
ISO hatalı muhtemelen hocam, chroot olmaya çalışırken hata alıyor USB'de. Yoksa onu ben de önerirdim zaten.

OTG kablon var mı? O da yoksa son çare başka bilgisayardan ISO dosyasını indirmek, USB'ye yeniden yazdırmak lazım. ISO'yu IDM ile indirmen iyi olur o durumda.

Hocam o kablodan yok ve başka bilgisayar var tabii ama almam sıkıntı ailem kızacak büyük ihtimal bayağı bana buradan internete bağlanmanın başka bir yolu yok mu bu terminal gibi yerden?

Hocam o kablodan yok ve başka bilgisayar var tabii ama almam sıkıntı ailem kızacak büyük ihtimal bayağı bana buradan internete bağlanmanın başka bir yolu yok mu bu terminal gibi yerden?
İnternete bağlanmak için kurmak gereken paketi kurabilmek için internete bağlanman lazım.

Şu anda yok manuel olarak chroot ortamına geçerken mi hata veriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı