Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Ağustos 2022 #1 Arch Linux'da C++ örneği yazıp kaydediyorum. Anlamadığım konu şu nasıl açacağım dosyayı? Terminale hangi kodları yazacağım? @Linuxginar @Linux Aliskanligi @404631
Arch Linux'da C++ örneği yazıp kaydediyorum. Anlamadığım konu şu nasıl açacağım dosyayı? Terminale hangi kodları yazacağım? @Linuxginar @Linux Aliskanligi @404631
Çözüm L L Linuxginar 25 Ağustos 2022 Linux Kaymak dedi: Arch Linux'da C++ örneği yazıp kaydediyorum. Anlamadığım konu şu nasıl açacağım dosyayı? Terminale hangi kodları yazacağım? @Linuxginar @Linux Aliskanligi @404631 Genişletmek için tıkla... Nereye yaziyorsun? Yazi editoru ile kodunu yazip "g++ dosyaadi.cpp -o calistirilabilirdosyaadi" seklinde derleyip "./calistirilabilirdosyaadi" seklinde calistirabilirsin.
Linux Kaymak dedi: Arch Linux'da C++ örneği yazıp kaydediyorum. Anlamadığım konu şu nasıl açacağım dosyayı? Terminale hangi kodları yazacağım? @Linuxginar @Linux Aliskanligi @404631 Genişletmek için tıkla... Nereye yaziyorsun? Yazi editoru ile kodunu yazip "g++ dosyaadi.cpp -o calistirilabilirdosyaadi" seklinde derleyip "./calistirilabilirdosyaadi" seklinde calistirabilirsin.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 25 Ağustos 2022 #2 Linux Kaymak dedi: Arch Linux'da C++ örneği yazıp kaydediyorum. Anlamadığım konu şu nasıl açacağım dosyayı? Terminale hangi kodları yazacağım? @Linuxginar @Linux Aliskanligi @404631 Genişletmek için tıkla... Nereye yaziyorsun? Yazi editoru ile kodunu yazip "g++ dosyaadi.cpp -o calistirilabilirdosyaadi" seklinde derleyip "./calistirilabilirdosyaadi" seklinde calistirabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Linux Kaymak dedi: Arch Linux'da C++ örneği yazıp kaydediyorum. Anlamadığım konu şu nasıl açacağım dosyayı? Terminale hangi kodları yazacağım? @Linuxginar @Linux Aliskanligi @404631 Genişletmek için tıkla... Nereye yaziyorsun? Yazi editoru ile kodunu yazip "g++ dosyaadi.cpp -o calistirilabilirdosyaadi" seklinde derleyip "./calistirilabilirdosyaadi" seklinde calistirabilirsin.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 25 Ağustos 2022 #3 Kod:Panoya kopyala g++ dosya_ismi.cpp -o cikis_adi ./cikis_adi.out @Linux Kaymak Linuxginar dedi: Nereye yaziyorsun? Yazi editoru ile kodunu yazip "g++ dosyaadi.cpp -o calistirilabilirdosyaadi" seklinde derleyip "./calistirilabilirdosyaadi" seklinde calistirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam yazmıştım ya. Artı 0 Eksi
Kod:Panoya kopyala g++ dosya_ismi.cpp -o cikis_adi ./cikis_adi.out @Linux Kaymak Linuxginar dedi: Nereye yaziyorsun? Yazi editoru ile kodunu yazip "g++ dosyaadi.cpp -o calistirilabilirdosyaadi" seklinde derleyip "./calistirilabilirdosyaadi" seklinde calistirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam yazmıştım ya.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Ağustos 2022 #4 İkiniz de yardımcı oldunuz teşekkürler! Artı 0 Eksi