Çözüldü Arch Linux canlı duvar kâğıdı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZenithTao

Decapat
Daha fazla  
CachyOS kullanıyorum. Açık kaynaklı bir uygulama veya bir plugin arıyorum canlı duvar kâğıdı yapabilmek için nasıl yapabilirim? Türkçe kaynak önerisi ya da bir rehber var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
❯ echo $XDG_CURRENT_DESKTOP
KDE

~
❯ echo $DESKTOP_SESSION
plasma

~
❯ echo $XDG_SESSION_TYPE
wayland

Böyle çıktılar aldım sanırım sorunun cevabı bunlar.
Masaüstünde rastgele bir yere sağ tıklayıp duvar kağıdı ile ilgili seçeneği seçin.

Eklenti seç/al şeklinde bir kısım olmalı. Oradan Smart Video Wallpaper eklentisini kur. Plasma masaüstünde canlı duvar kağıdı yapılmasını sağlayan bir eklenti.

Ek olarak Wallpaper Engine'e sahipseniz aşağıdaki rehberimi kullanarak Plasma masaüstü ortamında canlı duvar kağıdı kullanabilirsiniz. GUI yöntemi seçmeniz gerekir.

❯ echo $XDG_CURRENT_DESKTOP
KDE

~
❯ echo $DESKTOP_SESSION
plasma

~
❯ echo $XDG_SESSION_TYPE
wayland

Böyle çıktılar aldım sanırım sorunun cevabı bunlar.
Masaüstünde rastgele bir yere sağ tıklayıp duvar kağıdı ile ilgili seçeneği seçin.

Eklenti seç/al şeklinde bir kısım olmalı. Oradan Smart Video Wallpaper eklentisini kur. Plasma masaüstünde canlı duvar kağıdı yapılmasını sağlayan bir eklenti.

Ek olarak Wallpaper Engine'e sahipseniz aşağıdaki rehberimi kullanarak Plasma masaüstü ortamında canlı duvar kağıdı kullanabilirsiniz. GUI yöntemi seçmeniz gerekir.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı