harputluveysel
Hectopat
Daha fazla
Yeniden kurulum yaparsan, doğrudan şunu deneyebilirsin. Çözüldü: Linux Mint Xfce ekran parlaklık ayarı ayarlanmıyor
Gerçi yaptığımız her şeyi geri aldık aslında, yeniden kuruluma da gerek olmamalı.
Yeni kurulum yaptım. Doğrudan bu eski ayarları yeniden kullandım olmadı. KDE Plasma sürümü yükseldiği için doğrudan kullandığım masaüstü ortamından kaynaklandığını tahmin ettim önceden böyle bir titreme veya ekran ışığının çalışmaması gibi bir şey olmuyordu KDE'de. KDE Plasma'yı tamamen kaldırıp bu tezi kontrol edebilmek için Xfce masaüstü ortamını kurdum ve ekran panelinde titreme veya ekran ışığını açılıp kapanmama gibi sorunlar yok stabil olarak gayet iyi çalışıyor. Hemen arkasından yine Plasma kurdum ve yine Titreme sorunu çıktı kurcalayınca ise ayarlar tutmadı ışık kısma çalışmadı sizden öğrendiğim her şeyi geri alma komutu ile aldım. Tekrar uyguladım plasma da ışık kısma açma çalışıyor ama titreme sorunu devam ediyor? Ne yapacağımı bilmiyorum? KDE silip Xfce yükledim her şey normal ama KDE kullanmak istiyorum Xfce itici geliyor bana sorun bilgisayarın grafik vs uyumsuzluğu değil doğrudan masaüstü ortamından kaynaklı bir hata olduğunu net olarak anlamış bulunmaktayım. Çözümünüz var mıdır? Düşünceleriniz nedir? @OzgunP