Sizce güzel mi? Veya daha iyi bir dağıtım var mı Arch'dan?
Sanal makineye kuracağım galiba. O yüzden sordum.
Sizce güzel mi? Veya daha iyi bir dağıtım var mı Arch'dan?
Guzel ama Nix biraz daha ugrasirsa "guzellik" bakimindan gecebilir diye dusunuyorum.
Arch türevleri hiç hoşuma gitmedi benim, bütün sistemi kendin ayarlamaya razıysan güzel de ben kutudan çıkma deneyim severim.Sizce güzel mi? Veya daha iyi bir dağıtım var mı Arch'dan?
Unutmadan hocam, Linuxla ilk deneyim mi?Sizce güzel mi? Veya daha iyi bir dağıtım var mı Arch'dan?
Yok daha önce çok kullandım. Ama çok fazla bilgim de yok.Unutmadan hocam, Linuxla ilk deneyim mi?
Fedora biraz ağır bir distro. Bu görüşte olduğunu düşündüğüm birçok geçmişte kullanmış arkadaşlar da olduğuna eminim.Arch türevleri hiç hoşuma gitmedi benim, bütün sistemi kendin ayarlamaya razıysan güzel de ben kutudan çıkma deneyim severim.
Fedora falan dene bence.
Fedora biraz ağır bir distro. Bu görüşte olduğunu düşündüğüm birçok geçmişte kullanmış arkadaşlar da olduğuna eminim.
Ben hiç sevmedim. Ubuntu'dan bile hantal bu arada. Debian, Arch, Gentoo tabanları oldukça güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.