Çözüldü Arch Linux KDE format atmadan Deepin masaüstüne geçme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kainny

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
gabenin öz oğlu
Arkadaşlar sorunum başlıkta.

Format atmadan nasıl masaüstünü değiştirebilirim?

Çözüm

Bash:
sudo pacman -S deepin deepin-kwin

Daha sonra kullandığınız Display Manager üzerinden başlatacağınız masaüstü ortamını seçmelisiniz. Bu noktada tabii ki Deepin masaüstü ortamını giriş ekranında seçip oturum açacaksınız. Artık karşınızda Deepin masaüstü ortamı bulunuyor.

Ekstra Deepin uygulamalarını kurmak için:

Bash:
sudo pacman -S deepin-extra

komutu girersiniz ve uygulamaları kurarsınız.

Bash:
sudo pacman -S deepin deepin-kwin

Daha sonra kullandığınız Display Manager üzerinden başlatacağınız masaüstü ortamını seçmelisiniz. Bu noktada tabii ki Deepin masaüstü ortamını giriş ekranında seçip oturum açacaksınız. Artık karşınızda Deepin masaüstü ortamı bulunuyor.

Ekstra Deepin uygulamalarını kurmak için:

Bash:
sudo pacman -S deepin-extra

komutu girersiniz ve uygulamaları kurarsınız.

Çözüm
1667221536470.png

Şöyle bi' menü karşıma geldi de hiçbirinin ne işe yaradığını bilmiyorum. Hepsini seçemez miyim?

Eki Görüntüle 1558809
Şöyle bi' menü karşıma geldi de hiçbirinin ne işe yaradığını bilmiyorum. Hepsini seçemez miyim?
Varsayılan olarak "all/hepsi" seçili zaten. Enter deyip devam edeceksiniz.

Kendiniz bazı paketleri kurmak isterseniz numara yazıp enter basarsınız. Bu durumda şu an öyle bir şey yapmanız gerekmiyor.

Hocam kurdum da masaüstünü nereden seçeceğim anlamadım.
Giriş yapma ekranından seçeceksiniz.

Muhtemelen SDDM kullanıyorsunuz. Eğer varsayılan SDDM temasını kullanıyorsanız sol üstte tüm masaüstü ortamları gözükür. Hatta sizde ilk başla Plasma (X11) veya Plasma (Wayland) yazar. Oraya tıklayıp Deepin'i seçeceksiniz.

Giriş yapma ekranından seçeceksiniz.

Muhtemelen SDDM kullanıyorsunuz. Eğer varsayılan SDDM temasını kullanıyorsanız sol üstte tüm masaüstü ortamları gözükür. Hatta sizde ilk başla Plasma (X11) veya Plasma (Wayland) yazar. Oraya tıklayıp Deepin'i seçeceksiniz.
Hocam normalde gözüküyordu ben de restart çektim ama nedense gözükmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı