4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 24 Mart 2021 #111 Kusura bakmayın dışarıdaydım. Şimdi eve geldim. Türkçe karakteri kurulumda yapmıştım. Ses yükleyeceğim. Ama önce türkçe karakteri halletmem lazım.
Kusura bakmayın dışarıdaydım. Şimdi eve geldim. Türkçe karakteri kurulumda yapmıştım. Ses yükleyeceğim. Ama önce türkçe karakteri halletmem lazım.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #112 401916 dedi: Kusura bakmayın dışarıdaydım. Şimdi eve geldim. Türkçe karakteri kurulumda yapmıştım. Ses yükleyeceğim. Ama önce Türkçe karakteri halletmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de sınava gidip geldim, bakamadım o yüzden Technopat'a. Kusura bakmayın. Bitmiş sanırım kurulum. Güncelleme falan mı yapıyorsunuz şu an?
401916 dedi: Kusura bakmayın dışarıdaydım. Şimdi eve geldim. Türkçe karakteri kurulumda yapmıştım. Ses yükleyeceğim. Ama önce Türkçe karakteri halletmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de sınava gidip geldim, bakamadım o yüzden Technopat'a. Kusura bakmayın. Bitmiş sanırım kurulum. Güncelleme falan mı yapıyorsunuz şu an?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #113 401916 dedi: Kusura bakmayın dışarıdaydım. Şimdi eve geldim. Türkçe karakteri kurulumda yapmıştım. Ses yükleyeceğim. Ama önce türkçe karakteri halletmem lazım. Genişletmek için tıkla... .xinitrc dosyana setxkbmap tr ekleyebilirsin klavye için.
401916 dedi: Kusura bakmayın dışarıdaydım. Şimdi eve geldim. Türkçe karakteri kurulumda yapmıştım. Ses yükleyeceğim. Ama önce türkçe karakteri halletmem lazım. Genişletmek için tıkla... .xinitrc dosyana setxkbmap tr ekleyebilirsin klavye için.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 24 Mart 2021 #114 Ali998 dedi: .xinitrc dosyana setxkbmap tr ekleyebilirsin klavye için. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz dosya nerededir? Birde pacman mi kullanıyor? Terminale ne yazarsam yazayım. Sudoers dosyası içinde değil hatası var.
Ali998 dedi: .xinitrc dosyana setxkbmap tr ekleyebilirsin klavye için. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz dosya nerededir? Birde pacman mi kullanıyor? Terminale ne yazarsam yazayım. Sudoers dosyası içinde değil hatası var.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #115 401916 dedi: Dediğiniz dosya nerededir? Birde pacman mi kullanıyor? Terminale ne yazarsam yazayım. Sudoers dosyası içinde değil hatası var. Genişletmek için tıkla... su yazıp root'a geçin. EDITOR=<editörünüz> visudo yazın. %wheel ALL=(ALL) ALL gibi bir satır olacak, o satırın başındaki # işaretini kaldırın. Söylediğim dosyayı yaratın. touch ~/.xinitrc && <editör> ~/.xinitrc.
401916 dedi: Dediğiniz dosya nerededir? Birde pacman mi kullanıyor? Terminale ne yazarsam yazayım. Sudoers dosyası içinde değil hatası var. Genişletmek için tıkla... su yazıp root'a geçin. EDITOR=<editörünüz> visudo yazın. %wheel ALL=(ALL) ALL gibi bir satır olacak, o satırın başındaki # işaretini kaldırın. Söylediğim dosyayı yaratın. touch ~/.xinitrc && <editör> ~/.xinitrc.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 24 Mart 2021 #116 Ali998 dedi: su yazıp root'a geçin. EDITOR=<editörünüz> visudo yazın. %wheel ALL=(ALL) ALL gibi bir satır olacak, o satırın başındaki # işaretini kaldırın. Söylediğim dosyayı yaratın. touch ~/.xinitrc && <editör> ~/.xinitrc. Genişletmek için tıkla... Editörünüz derken neyi kastettiniz?
Ali998 dedi: su yazıp root'a geçin. EDITOR=<editörünüz> visudo yazın. %wheel ALL=(ALL) ALL gibi bir satır olacak, o satırın başındaki # işaretini kaldırın. Söylediğim dosyayı yaratın. touch ~/.xinitrc && <editör> ~/.xinitrc. Genişletmek için tıkla... Editörünüz derken neyi kastettiniz?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #117 401916 dedi: Editörünüz derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Vim olur, Emacs olur, nano olur.
401916 dedi: Editörünüz derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Vim olur, Emacs olur, nano olur.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 24 Mart 2021 #118 Kod:Panoya kopyala EDITOR=nano visudo Gibi bir şey mi?
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #119 Hocam bence mousepad yazın oraya. Daha kolay oluyor. Yani text açma dosyası demek editör. Bu arada internete bağlandınız mı?
Hocam bence mousepad yazın oraya. Daha kolay oluyor. Yani text açma dosyası demek editör. Bu arada internete bağlandınız mı?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 24 Mart 2021 #120 DDLAO dedi: Hocam bence mousepad yazın oraya. Daha kolay oluyor. Yani text açma dosyası demek editör. Bu arada internete bağlandınız mı? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı. Şu an türkçe karakter ve "sudoers dosyası içinde değil" hatası var.
DDLAO dedi: Hocam bence mousepad yazın oraya. Daha kolay oluyor. Yani text açma dosyası demek editör. Bu arada internete bağlandınız mı? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı. Şu an türkçe karakter ve "sudoers dosyası içinde değil" hatası var.