Bende Yapılandırmayla çalıştırılamaz gibi bir hata verdi ama siz de deneyin.Oyunlarda harici ekran kartını kullanmak içinenv DRI_PRIME=1 steam steam://rungameid/123456
bu komutu kullanmayı deneyin lütfen.
Masaüstüne kısayol oluşturduğunuz oyunlara sağ tıklayıp Başlatıcıyı Düzenle deyip komutu değiştirebilirsiniz. Oyun ID'sini sizin oyununuza göre değiştirin.
Bende Yapılandırmayla çalıştırılamaz gibi bir hata verdi ama siz de deneyin.Oyunlarda harici ekran kartını kullanmak içinenv DRI_PRIME=1 steam steam://rungameid/123456
bu komutu kullanmayı deneyin lütfen.
Masaüstüne kısayol oluşturduğunuz oyunlara sağ tıklayıp Başlatıcıyı Düzenle deyip komutu değiştirebilirsiniz. Oyun ID'sini sizin oyununuza göre değiştirin.
Öncelikle masaüstüne sağ tıklayın ve NVIDIA Denetim Masası'na tıklayın,
İkinci olarak.
Eki Görüntüle 998517
Resimde görünen "bağlam menüsüne "grafik işlemcisiyle çalıştır" seçeneği ekle" seçeneğini tikleyin.
Son adım oyunun kısayoluna sağ tıklayın ve grafik işlemcisiyle çalıştırdan NVIDIA işlemcisini seçin.
Keşke soruyu düzgünce okusanız.Eğer ilk yöntem olmuyorsa oyunu açın ve alta alın daha sonra görev yöneticisini açın oyunu bulun sağ tıklayın dosya konumunu aç deyin ve oradan oyunun bulunduğu Exe'nin yolunu kopyalayın
NVIDIA Denetim Masası'na gelin ve 3D ayarlarının yönetilmesi seçeneğine gidin
Program ayarlarına tıklayın ve oradan ekle tuşuna basın.
Göz at tuşuna basın ve yolu yapıştırın
L4D2'nin exesini seçin ve tamam deyin daha sonra Kullanılacak işlemci yerini yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak değiştirin ve uygula tuşuna basın
Neden?Dalga mı geçiyorsun?
Eğer ilk yöntem olmuyorsa oyunu açın ve alta alın daha sonra görev yöneticisini açın oyunu bulun sağ tıklayın dosya konumunu aç deyin ve oradan oyunun bulunduğu Exe'nin yolunu kopyalayın
L4D2'nin exesini seçin ve tamam deyin daha sonra Kullanılacak işlemci yerini yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak değiştirin ve uygula tuşuna basın
Hocam okumuyor musunuz? Adam Arch Linux kullanıyor.Eğer ilk yöntem olmuyorsa oyunu açın ve alta alın daha sonra görev yöneticisini açın oyunu bulun sağ tıklayın dosya konumunu aç deyin ve oradan oyunun bulunduğu Exe'nin yolunu kopyalayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.