Arch tabanlı dağıtım önerisi

RebornOS öneririm. Pamac'dan direkt kurmuştum ben bu dağıtımda. Zaten pamac kurulu geliyor.
Hocam Manjaro'ya start verdim ya maalesef. Bu arada önceden çok problem yaşamıştım Kde Plasma sürümünde. Şimdi ise Xfce yükledim. Hiçbir problem yaşamadım şu an ilginç bir şekilde. Önceden ekran dalgalanıyor arada bazı pikseller direk siyah oluyordu. Ekranın bazı yerleri birden siyah renk oluyordu. Gitmiş şu an ilginç bir şekilde.
 
Hocam Manjaro'ya start verdim ya maalesef. Bu arada önceden çok problem yaşamıştım KDE Plasma sürümünde. Şimdi ise Xfce yükledim. Hiçbir problem yaşamadım şu an ilginç bir şekilde. Önceden ekran dalgalanıyor arada bazı pikseller direk siyah oluyordu. Ekranın bazı yerleri birden siyah renk oluyordu. Gitmiş şu an ilginç bir şekilde.

Açık kaynak sürücü ile kullanabilirsiniz, ama ben kapalı kaynak sürücüyü yükleyememiştim, çünkü artık destek verilmiyor Manjaro'da.
 
Ekran görüntüsü_2021-02-24_23-30-03.png
Ekran görüntüsü_2021-02-24_23-30-19.png

Arkadaşlar an itibariyle Manjaro Xfce kurulumumu tamamladım. Son şeklini verdim gibi. Sadece Sol alttaki kısmı ayarlayamadım sadece. Sıralarını ayarlayamadım sesin, Wi-Fi'nin vb.

Nasıl olmuş? Önceden yaşadığım Manjaro problemleri şu an yok memnunum.
 
Paneli kilitleyebilirsin. Ayrıca Nvidia'nın kapalı kaynak sürücüsünü kurabildiniz mi?
Denemedim bile. Paneli özellikle kilitlemedim ya bazen canımı sıkıyor. Nvidia sürücülerine baktığımda 390 kurmaya çalışacak gibi görünüyor. Nvidia'ya da zaten gerek kalmadı şu an sorun yaşamıyorum. KDE'de çok sorun yaşadıydım ekran konusunda ama Xfce'de o sorun yok.
 
Denemedim bile. Paneli özellikle kilitlemedim ya bazen canımı sıkıyor. NVIDIA sürücülerine baktığımda 390 kurmaya çalışacak gibi görünüyor. NVIDIA'ya da zaten gerek kalmadı şu an sorun yaşamıyorum. Kde'de çok sorun yaşadıydım ekran konusunda ama Xfce'de o sorun yok.

Oyun oynamıyorsan, videolarda yırtılma sorunu yoksa yüklemene gerek de yok zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı