Merhaba, son üç gündür Linux kullanmaya çalışıyorum fakat çileden çıktım artık. Birçok farklı dağıtım denedim en sonunda özelleştirilebildiği için KDE masaüstü ve daha kolay program yüklenildiği için (AUR) Arch tabanlı Manjaro'yu seçtim. Manjaro'daki pamac işimi inanılmaz kolaylaştırdı. Fakat Manjaro'da o kadar fazla bug var ki saatlerimi harcadım çözmek için. Önce Wi-Fi kartıyla alakalı sorun oldu. Diğer dağıtımların hiçbirinde olmayan bir sorun. Sonra özelleştireyim dedim paket yüklemedi "Settings invalid number of concurrent streams" hatası verdi. Sonra dock yükleyim dedim dock çöktü takıldı. Derken beni Linux'tan inanılmaz soğuttu.
Bana Arch tabanlı KDE yükleyebileceğim mümkünse az buglı dağıtım önerirseniz sevinirim. RAM kullanımı, işlemci yorması vs. sorun değil güncel ve güçlü bir sistemim var. Ekran kartım NVIDIA işlemcim AMD.
Bana Arch tabanlı KDE yükleyebileceğim mümkünse az buglı dağıtım önerirseniz sevinirim. RAM kullanımı, işlemci yorması vs. sorun değil güncel ve güçlü bir sistemim var. Ekran kartım NVIDIA işlemcim AMD.