- Makaleler
- 40
Daha fazla
Archcraft'ın Config'lerini alıp başka bir Arch sistem deneyebilirsiniz aslında. Arcolinux Openbox indirip Config'leri uygularsınız.
git kullanarak veya ZIP şeklinde indirip Config'leri yerleştireceksin. Openbox yüklediğinde her şey tamam olmuş olacak. Terminal olarak alacritty kullanıyor mesela. Dosya yöneticisi thunar.![]()
GitHub - archcraft-os/archcraft-openbox: // Configuration : Openbox
// Configuration : Openbox. Contribute to archcraft-os/archcraft-openbox development by creating an account on GitHub.github.com
Buradangitkullanarak veya ZIP şeklinde indirip Config'leri yerleştireceksin. Openbox yüklediğinde her şey tamam olmuş olacak. Terminal olarakalacrittykullanıyor mesela. Dosya yöneticisithunar.
Hocam bu işlerden hiç anlamıyorum daha ayrıntılı bir şekilde söyler misiniz? ZIP dosyasını indirdim şu anda.
Elinizde hangi sistem var?
Derken? İşletim sistemi olarak ISO halinde archcraft ile Windows 11 var.
Yüklü olan sisteme Linux dağıtımına yapılacak bu işlemler. Arch tabanlı bir sistem kurun derim. Önceki mesajların birinde demiştim. Arcolinux kurun Config'leri ona uygulayın.
Şu an archcraft çöktü desem inanır mısınız?![]()
sourceforge.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.