Arco Linux'ta Firefox hariç hiçbir şey kullanılamıyor

kerimkskn

Hectopat
Yer
Konya
Bugün arco Linux kurdum fakat hiçbir işlevini kullanamıyorum. Önceden kullandığımda hiçbir sorun yoktu ama şu an hiç şey yapamıyor. Bir tek Firefox'a falan girebiliyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 16798403585755595366521143218121.jpg
    16798403585755595366521143218121.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bugün arco Linux kurdum fakat hiçbir işlevini kullanamıyorum. Önceden kullandığımda hiçbir sorun yoktu ama şu an hiç şey yapamıyor. Bir tek Firefox'a falan girebiliyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Nasıl hiçbir işlevini kullanamıyorsunuz? Hangi ArcoLinux? Hangi DE/WM?

Arkadaşımda da birden güncelleme falan yapmamaya hata vermeye başladı bende de son zamanlarda çok sorunlu çalışıyordu. Sistemi yeniden başlatırsanız düzelebilir çünkü benzer durum ilk kurulum sonrası Chromium da da oluyordu. 2.den itibaren çalışıyor. Ben artık çıktım maalesef Arch'tan. Şu son günlerde çok canımı sıkmaya başlamıştı. Fedora kullanıyorum şu an.

Nasıl hiçbir işlevini kullanamıyorsunuz? Hangi arcolinux? Hangi DE/WM?

En basitinden şöyle bir örnek vereyim hiçbir şey yapamıyorsun sadece kurulu paketlerden firefoxa girebildim.

Nasıl hiçbir işlevini kullanamıyorsunuz? Hangi arcolinux? Hangi DE/WM?

Düz kendi sitesinden arcolinux indirdim.

Ve WM ve DE de i3 diye bir şey gösteriyor yanlış ISO mu indirdim.

Arkadaşlar galiba yanlış ISO dosyasını indirmişim şimdi farklı bir ISO dosyası deneyeceğim eğer olursa yazarım buraya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı