Arcolinux devamsızlık kararı verirse?

Arch Linux'dan güncelleme almaya devam edecek mi? Edecekse nereye kadar devam eder. Biliyorsunuz, ben Arcolinux'u çok seviyorum.
Kullanıcılar geliştirdiğinden bir şey diyebileceğimi zannetmiyorum ama arkadaşın yazdığı gibi siz de geliştirebilirsiniz.

@Kerem00 @zKEBAB

Arch kurmayı biliyordum. Umarım unutmam. Sanal makineye çok kurdum. Ama fiziksel kurmadım.
Ciddi söylüyorum Arch kurmaya aşırı üşeniyorum. "Archfi" ile kurabilirim belki. Benim için kurulum kolaylığı aşırı önemli. Eğer dağıtımımı çorbaya çevirirsem yeniden kurarım çünkü. 😂

Arch kurmayı biliyordum. Umarım unutmam. Sanal makineye çok kurdum. Ama fiziksel kurmadım.

Hiç bir zaman hazır oturumları kullanmadım, hep kendi inşa ettiğim oturumları kullandım, nedense hazır oturumlar bana uymuyor.
Tek başına geliştirmek mümkün değil.

Bunu şöyle düzeltelim, tek başına mümkün ama hem çok zor hem istenildiği seviyeye gelmesi için en az üç kişilik çalışman gerek.
Çünkü tek başına başarılı olmuş çok dağıtım var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı