@Dengesiz KokarcaArcoLinux sistem gereksinimleri nedir?
@Dengesiz KokarcaArcoLinux sistem gereksinimleri nedir?
Bu arada @Dengesiz Kokarca Wine ile Rufus açıp yapamaz mı?Linux ortamında yazdıracağım için Rufus kullanamam.
Rufus yok ama Windows Emülatörü var. Wine'ı kurup Rufus açabilirsiniz. Yani öyle düşünüyorum.Linux'da Rufus var mı?
Sanırım sağlıklı olmayabilir.Rufus yok ama Windows Emülatörü var. Wine'ı kurup Rufus açabilirsiniz. Yani öyle düşünüyorum.
En sağlıklısı araya yazılım sokmadan etcher kullanmak.Rufus yok ama Windows Emülatörü var. Wine'ı kurup Rufus açabilirsiniz. Yani öyle düşünüyorum.
Bende düşündüm hocam ama elbette denemeden de bilemeyiz. Bence yedekte Windows bilgisayar olup oradan Bootable USB yazma işini yapabilirsiniz. En iyisi öyle olur. Etcher'a da nedense pek ısınamadım. Hep Rufus ile yaptım şimdiye kadar.Sanırım sağlıklı olmayabilir.
Bu arada @Dengesiz Kokarca Wine ile Rufus açıp yapamaz mı?
En hafif ve stabil sürüm Arch Linux'dur. Kurulum işlemi nispeten daha zordur.Bu arada ArcoLinux'un;
B sürümü
D sürümü
İSO Sürümü gibi birşeyler var sanırım. Şu an kullandığım PC'de Mint kullanıyorum ama eski bilgisayarıma da güzel hafif bir işletim sistemi kurmak istiyorum. ArcoLinux güzel olur mu? Zorin kullanıyorum şu an eski bilgisayarımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.