Arcolinux LXQT ekran başlarken görüntü bozulması

Makaleler
7
Daha fazla  
IMG-20200828-WA0000.jpg

Kötü bir şeye alamet mi? Sadece kısa bir süre böyle oluyor.

Kötü bir şeye alamet mi? Sadece kısa bir süre böyle oluyor.

Kötü bir şeye alamet değil, zaten kötü bir şey.
LxQt kullanmamanızı tavsiye ederim, henüz oturmuş bir masa üstü değil, yani aynı sorun başka masa üstünde olsa bile LxQt henüz sorunlu olduğu için risk taşır.

İş biraz derin ama kısaca LxQt zoraki yedirilmeye çalışılan bir masa üstüdür, iyi niyetle çıkmış değil, sadece bu kadarını söyleyeyim.
Onun yerine Xfce kullanmanı öneririm.

Kötü bir şeye alamet değil, zaten kötü bir şey.
LxQt kullanmamanızı tavsiye ederim, henüz oturmuş bir masa üstü değil, yani aynı sorun başka masa üstünde olsa bile LxQt henüz sorunlu olduğu için risk taşır.

İş biraz derin ama kısaca LxQt zoraki yedirilmeye çalışılan bir masa üstüdür, iyi niyetle çıkmış değil, sadece bu kadarını söyleyeyim.
Onun yerine Xfce kullanmanı öneririm.
Yanıtınız için teşekkür ederim. XFCE'de başka bir sorun var. Ben istemediğim halde Virtualbox açılıyor. Bunu nasıl çözebiliriz. Bunun dışında ikisinden de memnundum. @Kerem00 @deleted @gen2

Bu masaüstü ile ilgili değil, mevcut kurulu sistemle alakalı.
Ayrıca Virtualbox nasıl açılıyor, arka planda mı çalışıyor yoksa penceresi mi açılıyor?
Penceresi açılıyor. Ben lXQT'ye alışmıştım tüh şimdi bırakmak zorundayım. :=( Neyse bari Openbox'a dönerim. LXDE olur mu?

Penceresi açılıyor. Ben lXQT'ye alışmıştım tüh şimdi bırakmak zorundayım. :=( Neyse bari Openbox'a dönerim. LXDE olur mu?

Lxde veya Openbox kullansan daha ne, en sevdiğim iki oturum, elbette olur:)
Virtualbox'un penceresi açılıyorsa autostart dizininde kısayol var demektir. autostart dizinleri burada /home/kullanıcı/adın/.config/ ve burada /etc/xdg/ her iki dizine de bak, virtualbox olan kısayolu sil.

RX580'li sistemde sistem açılırken veya kapanırken çok nadir de olsa aynı sorunu ben de yaşıyorum. Masaüstüyle alakalı olduğunu sanmıyorum, ekran kartıyla alakalı olduğunu düşündüğüm için çözüm arayışına girmedim, bir zararını da görmedim. Manjaro KDE ve Kubuntu'da aynıydı, bu sistemde başka dağıtım denemedim henüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı