Arctic 10 Portlu PWM SATA Güç Destekli Fan Hub İncelemesi

Bendeki fanlar 4 pinli 6 adet fan var anakartta tek giriş olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ama yorumları okuyorum kafam karışıyor. Fanlar Master fan halo.
Bir sorun yaşamamanız lazım. Sonuçta anakart nezdinde o port için bir çalışma prensibi belirleyeceksiniz ve geçerli olacaktır.

Merhaba Msi Mag Forge 100m kasa aldım anakartımda 1 fan girişi var. Kasa fanları 4 pinli aşağıda linkini atacağım ürün işimi görür mü ve bağlantıları nasıl yapacağım bilgi verseniz sevinirim.

@Alpando

Merhabalar.

Tabi işinizi görür. Dikkatli bakarsanız bir adet fan giriş bölmesinin diğer girişlerden daha renkli olduğunu görürsünüz. Bu giriş Master bölmesidir. Buraya takacağınız fanın hızını BIOS-Program üzerinden ayarladığınızda bağlı diğer fanlara da aynı çalışma girdisi ulaşıyor.

@Uchiha Shisui Çok teşekkürler.
@Uchiha Shisui Merhaba hocam çoklayıcım geldi taktım bilgisayar açılmadı. Çoklayıcıyı söküp açtım açıldı bilgisayar. Bilgisayar açıkken sata kablosuna taktım taktığım gibi kapanıyor bilgisayar birkaç kez denedim. Sizce problem çoklayıcıda mı?

Son düzenleme:
Bende de aynısı oldu nasıl çözdün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…