Arctic Freezer 34 (tek fanlı) vs MSI Core Frozr S

M.U.M

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Az önce açtığım konu neticesinde bu iki işlemci soğutucusu arasında kaldım. Hangisi daha performanslıdır?
Merak ettiğim bir konu da şu, bu soğutuculara ikinci bir fan takmak için gerekli aparatlar kutunun içinde geliyor mu?

Arctic Freezer 33 kullanıyorum. Memnunum, içinden 2. fan için aparat çıkıyor. MSI konusunda bir bilgim yok.

Az önce açtığım konu neticesinde bu iki işlemci soğutucusu arasında kaldım. Hangisi daha performanslıdır?
Merak ettiğim bir konu da şu, bu soğutuculara ikinci bir fan takmak için gerekli aparatlar kutunun içinde geliyor mu?

Ben Arctic Freezer 34'ün iki fanlı modelini kullanıyorum soğutma konusunda çok başarılı ve sessiz. Araştırdığım kadarıyla tek fanlı ile arasında birkaç derece oynuyormuş. Evet içerisinden 2. fan aparatları da çıkıyor. Dilerseniz 2. fanı daha sonradan da alıp takabilirsiniz size kalmış.
Bu arada işlemcim R5 3600X.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı