Arctic Liquid Freezer II - 420 alınır mı?

O soğutucuyu 7800X3D ile Raijintek Zofos Ultra kasada kullanıyorum şahsen memnunum ve tavsiye ederim lakin sizin şuan bu soğutucuyu kullanmak için kasanız pek müsait değil gibi ayrıca ileride sistem topladığınız zaman Arctic Liquid Freezer 3 serisinden bir sıvı soğutma alırsınız ya da o zaman için daha iyi bir sıvı soğutma sistemi çıkar ise onu alırsınız, o yüzden şimdi bekleyin bence.

O soğutucuyu 7800x3D ile raijintek zofos Ultra kasada kullanıyorum şahsen memnunum ve tavsiye ederim lakin sizin şu an bu soğutucuyu kullanmak için kasanız pek müsait değil gibi ayrıca ileride sistem topladığınız zaman Arctic Liquid Freezer 3 serisinden bir sıvı soğutma alırsınız ya da o zaman için daha iyi bir sıvı soğutma sistemi çıkar ise onu alırsınız, o yüzden şimdi bekleyin bence.

Dostum nasıl memnunsun? Ben NZXT X62 280mmden geçtim çok pişmanım. Neredeyse 2 katı radyetör büyüklüğü ama asla ve asla soğutmuyor. Boşta bile 50 derece kullandım termal macun 600 liralık Kyronout'un pembe olanı ve bırak stok 3 adet fan kullanmayı 3 tane de egzoz fanı eklememe kasamda da 3 tane normal hava akışı sağlasın diye 3 adet de ayrıca egzoz fanları olmasına rağmen bu değerleri alıyorum. Oyun içi 80'e kadar yükseliyor. Hava soğutma alsam ancak bu değerleri görebilirdim.

Söküp iade edip eski soğutucumu takacağım.

Dostum nasıl memnunsun? Ben NZXT X62 280mmden geçtim çok pişmanım. Neredeyse 2 katı radyetör büyüklüğü ama asla ve asla soğutmuyor. Boşta bile 50 derece kullandım termal macun 600 liralık Kyronout'un pembe olanı ve bırak stok 3 adet fan kullanmayı 3 tane de egzoz fanı eklememe kasamda da 3 tane normal hava akışı sağlasın diye 3 adet de ayrıca egzoz fanları olmasına rağmen bu değerleri alıyorum. Oyun içi 80'e kadar yükseliyor. Hava soğutma alsam ancak bu değerleri görebilirdim.

Söküp iade edip eski soğutucumu takacağım.
Montajınızda bir hata vardır belki bilemiyorum, hangi oyunlarda yüksek sıcaklık değerleri alıyorsunuz karşılaştıralım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı