Arctic Liquid Freezer III (3. Nesil) Sıvı Soğutma Serisi Çıktı

Arkadaşlar ben 11700k kullanıyorum işlemci olarak ve farkına varmadan lf3 almıştım. onda da lga1700 desteği vardı ve bende amd braketleri kesip uydurmuştum :D Aynı zamanda da arctice mail atmıştım niye koymadınız diye ve şöyle bi mail aldım;

Hi Onurcan,

Thanks for contacting us.

I'm really sorry for the late reply, but we had a lot more requests than usual during the last few weeks caused by our latest launches from the Liquid Freezer III and the Freezer 36.

The AM4 socket is "supported" because of the same diamentions the mounting holes had with AM4 and AM5. So intel change the spaces and measurements everytime they launch a new socket. Its not our fault.

But I can offer you an unofficial solution.
For LGA1200 we have a mounting kit from our Freezer i13x, which fits LGA1200 and LGA1700.
The spacers should fit. Your guarantee remains unaffected. Follow the i13x manual when installing. If you would like to try this out, I can send you a mounting kit free of charge. To do this, please tell me your current delivery address and send me an invoice from the purchase of the Liquid Freezer III.

Adres bilgilerimi verdim ve gönderim sağladılar şuan kargoda.
 
@jumbum 06.03.2024 tarihli bir siparişim mevcut, 21 gün oldu ürün ne zaman kargolanacak?

Haftasonu kesin teslim edilmiş olur mu? Yoksa en geç haftasonu kargoyu mu çıkarırsınız?

Hafta sonuna kadar teslim olacak mı?

Bende 14 martta sipariş verdim vallahi 1 hafta size gecikmeli geldiyse hocam bana nisan ortası felan gibi görünüyo , çok pişmanım ya arctic felan iyi güzelde daha bu toplara girmem aldığım parçalar yatıyor kutusunda daha açamadım sıvı soğutma bekliyorum montaj yapacam.

@jumbum 14 Mart haftası sipariş verenlerin ne zaman çıkar acaba kargoları ?

İlk sipariş verenler acaba hangi tarih aralığı oluyor? En azından ona göre tahmin yürütebiliriz. :D


Zaten geç gelicek diye Amazon'dan örgülü kablo siparişi verdim. Muhtemelen 2 hafta sonra filan ikisi aynı zamana yakın gelir. Boş beklemeyelim bari. :D
Hemen su koyuveriyorsunuz, Efsane fiyata ürün getirdik bazılarınız 5000 TL 'ye 360 A-RGB satın almış, 3-5 gün rötar yaptık asacaksınız :)

Haftasonuna dek özel siparişlerin %90 ı sevk edilir ;)
 
Hemen su koyuveriyorsunuz, efsane fiyata ürün getirdik bazılarınız 5000 TL'ye 360 ARGB satın almış, 3-5 gün rötar yaptık asacaksınız :)

Hafta sonuna dek özel siparişlerin %90'ı sevk edilir ;)

Bende şimdi sizin siteye bakıyordum 😂 elim satın al butonuna gidip gidip geliyor ama benim sistem faal değil 20 günde saçım sakalım ağarır nasıl yapsak bilemedim.
 
Hayırlısı olsun arkadaşlar, jumbumun sitesine baktığımda ön siparişler kapatılmış. Stok fiyatları değişmiş ve indirimli ürün alacak olanlarında, sitemlerle önünü el birliği ile kapatmış olduk. Herkese hayırlı olsun
 
Aslında şu ürün yurt dışında çok beğenilen ve gördüğüm testlerde hep kafaya oynayan bir soğutucu. Arctic'den daha çok buna aklım kayıyor ama ihtiyacım yok işte. LS720'yi henüz çok yeni aldım.
 
SilverStone PF360.
Yok Artık ! "Azza" falan yazmış olsanız neyse de, Arctic Sayfasında EKWB konuşulurken !
Aslında şu ürün yurt dışında çok beğenilen ve gördüğüm testlerde hep kafaya oynayan bir soğutucu. Arctic'den daha çok buna aklım kayıyor ama ihtiyacım yok işte. LS720'yi henüz çok yeni aldım.
Tam bizde o noktada daha iyisi ne olabilir diye düşünüp EKWB AIO getirmeyi planladık ;)
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240328_102217.jpg
    IMG_20240328_102217.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 16
İkinci el sitede böyle bir açıklama gördüm. Bu ürünün yerine tercih olarak Arctic alıp, sistemindekiyle değiştirmiş görsele göz atabilirsin.

Ben bilgisayarcı değilim ama birçok ürünü kurmayı kullanmayı iyi bilirim. Arkadaşında satma sebebi biraz kişisel olmuş performanstan falan bahsetmemiş. PF360, LT720 gibi ürünler tercih edilebilir.
 

Geri
Yukarı