Arctic MX-4 ile GTX 970 75 derece oldu

Kesinlikle denemekten zarar gelmez hocam. Ben böyle bir sonuç alacağımı bilsem 1 sene önce uygulardım çünkü kart 1 senedir 84 civarı geziyordu 87 olunca artık sorun olduğunu anladım.

Bu durum da ilginçmiş hocam. Benim kartım 87 derecede 1367 MHz olan hızı en fazla 1350'ye düşürüyordu. Tabii arada çok fazla hız ve jenerasyon farkı olduğundan belki de normaldir.

Olabilir. Macunu bir süreyim bakalım ne kadar fark edecek. Değerleri buraya paylaşırım.

87 fazla hocam 84'te fazla o kart için. 150W TDP'si olan bir kart.
250W GTX780 o kadar ısınmıyordu bende :D
Hocam valla kasanın içi rahatladı desem yalan olmaz. Kasaya dokunduğumda alev gibi sıcaklık hissetmiyorum artık. Hele o ses gerçekten acı veriyordu. %70 hıza çıkıyordu fanlar. İşlemci sıcaklığım bile 3-5 derece düştü sanırım kasa sıcaklığı düştüğünden dolayı.
Olabilir. Macunu bir süreyim bakalım ne kadar fark edecek. Değerleri buraya paylaşırım.
Merakla bekliyorum.

Hocam vallahi kasanın içi rahatladı desem yalan olmaz. Kasaya dokunduğumda alev gibi sıcaklık hissetmiyorum artık. Hele o ses gerçekten acı veriyordu. %70 hıza çıkıyordu fanlar. İşlemci sıcaklığım bile 3-5 derece düştü sanırım kasa sıcaklığı düştüğünden dolayı.

Merakla bekliyorum.

Çok sevindim hocam gerçekten.
Bu tip ısınma sorunlarını çözenleri görünce seviniyorum :)

Hocam ben bu konuyla ilgili daha önce post açmıştım buraya da yazayım ben bundan 2 ay önce 6.5 liraya 30gr macun aldım işlemcimde o sürülüydü işlemci 70 derecelere çıkıyordu oyunlarda sonra elime para geçince 120 liraya 8gr MX4 aldım sürdüm yine 70 derece dün de ekran kartımda aynı testi uyguladım MX4 sürdüm 66 derece diğer ucuz macun 67 dereceye çıkarttı sanırım markanın çok aşırı bir önemi yok.

Hocam ben bu konuyla ilgili daha önce post açmıştım buraya da yazayım ben bundan 2 ay önce 6.5 liraya 30gr macun aldım işlemcimde o sürülüydü işlemci 70 derecelere çıkıyordu oyunlarda sonra elime para geçince 120 liraya 8gr MX4 aldım sürdüm yine 70 derece dün de ekran kartımda aynı testi uyguladım MX4 sürdüm 66 derece diğer ucuz macun 67 dereceye çıkarttı sanırım markanın çok aşırı bir önemi yok.
Olabilir hocam. Belki benim karttaki eski macun işlevini yitirdiği için etkisini çok görmüş olabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı