Arctic MX-4 orijinalliği nasıl anlaşılır?

Daha fazla  
Bugün sabah kargo beklememek için bir mahalle bilgisayarcısından 200 TL'ye Arctic MX-4 8 gram termal macun aldım. Satıcı kesinlikle orijinal dedi ama ben pek emin olamadım. Aşağıya kutunun fotoğraflarını ekledim. Sizce orijinal mi sahte mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2960.JPEG
    IMG_2960.JPEG
    114,3 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_2961.JPEG
    IMG_2961.JPEG
    117,5 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_2962.JPEG
    IMG_2962.JPEG
    115,2 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_2963.JPEG
    IMG_2963.JPEG
    115,8 KB · Görüntüleme: 169
Sahte. Satıcısı Hepsiburada olan Hepsiburada uygulamasından aldığım MX-4 de kazı kazan tadında bir bandrol var. Onu kazıyarak, sitesinde de nereden aldığınızı cevaplayarak size orijinal olup olmadığını söylüyor. Ne yazık ki burada öyle bir husus söz konusu değil. Hemen pazaryeri ile irtibata geçin.

Sahte. Satıcısı Hepsiburada olan Hepsiburada uygulamasından aldığım MX-4 de kazı kazan tadında bir bandrol var. Onu kazıyarak, sitesinde de nereden aldığınızı cevaplayarak size orijinal olup olmadığını söylüyor. Ne yazık ki burada öyle bir husus söz konusu değil. Hemen pazaryeri ile irtibata geçin.

Yeni kutuda yok muydu o özellik ben öyle hatırlıyorum sanki.

Bilemiyorum. Ben 3 ay önce aldım. Ve tek bir MX-4 modeli vardı, herhangi 2019 gibi bir model yoktu. Ki benimki yeni kutuysa bile. Termal macunlar sürülmese bile bozulur, 2019'dan beri bekleyen bir termal macunu bence sürmeyin.

Amazon'dan almıştım ben daha geçen günlerde satıcısı direkt olarak Arctic gözüküyordu sence sahte midir benim ki?

Dediğim sayfaya gelmişsiniz. İşte bu sayfada o karekodun altında çok ince bir kod yazar. Gerekli satıcı, pazar yeri, bahsettiğim kod boşlukları doldurulunca size orijinal mi sahte mi söyler. Ben hala sahte olduğunu savunuyorum. Geçmiş olsun.

Amazon'dan almıştım ben daha geçen günlerde satıcısı direkt olarak Arctic gözüküyordu sence sahte midir benimki?

Bahsettiğim yöntemi deneyin. Eğer Arctic satıcısı yurt dışından gönderdiyse ben pek ihtimal vermiyorum. Ama Türkiye'den bir satıcıysa dikkatli olmakta fayda var. Sizin şansınıza Amazon bayağı ilgili bu konuda, dediğim doğrulamada sahte bile çıksa ilgileneceklerinden şüphem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı