Arctic MX-4 sahte olduğu nasıl anlaşılır?

ATASEVERR

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Teknobiyotik'den aldığım termal macunu kullandım performansta pek değişim olmadı. Bir ihtimal dedim sahte mi, kare kodu tarattım üst kısma Teknobiyotik alt kısma sitesini yazdım ürünüz sahtedir diyor. Ürünün paketi açıldı, kullanıldı. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    98,8 KB · Görüntüleme: 243
  • Ekran Alıntısıe.PNG
    Ekran Alıntısıe.PNG
    71,4 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_20230708_014431.jpg
    IMG_20230708_014431.jpg
    210,6 KB · Görüntüleme: 216
  • IMG_20230708_014440.jpg
    IMG_20230708_014440.jpg
    241,7 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_20230708_014505.jpg
    IMG_20230708_014505.jpg
    250,5 KB · Görüntüleme: 204
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknobiyotik'den aldığım termal macunu kullandım performansta pek değişim olmadı. Bir ihtimal dedim sahte mi, kare kodu tarattım üst kısma Teknobiyotik alt kısma sitesini yazdım ürünüz sahtedir diyor. Ürünün paketi açıldı, kullanıldı. Ne yapmalıyım?

Son aylarda bu forum üzerinde hep Teknobiyotik sahte ürün konulu ilanlar açılıyor. Sanırım artık güvenemeyeceğim bir firima haline geldi. Ben daha almam aga.

Son aylarda bu forum üzerinde hep Teknobiyotik sahte ürün konulu ilanlar açılıyor. Sanırım artık güvenemeyeceğim bir firima haline geldi. Ben daha almam aga.

Aynısını yaşamıştım belki de ilk konusunu açan bendim ama çoğu kişi inanmamıştı. Kare kodu bile yoktu. Sonra iade verdim. Ardından aradan zaman geçti gene MX-6 aldım bu sefer kare kodu var tarattım orijinal çıktı. Teknobiyotik kafasına göre mi satış yapıyor anlamadım.

Aynısını yaşamıştım belki de ilk konusunu açan bendim ama çoğu kişi inanmamıştı. Kare kodu bile yoktu. Sonra iade verdim. Ardından aradan zaman geçti gene MX-6 aldım bu sefer kare kodu var tarattım orijinal çıktı. Teknobiyotik kafasına göre mi satış yapıyor anlamadım.

Hocam sizin konunuzu görmedim ama. Niyese böyle M.2 SSD'sinden tut sıvı soğutmasına kadar sahte olan konular gördüm. Bilemiyorum gerçek satmıyorlar olabilir. Ama şimdi firimayı kötülemekte olmaz hakkını yemeyeyim. Ama ben almam daha.

Noctua ya da Grizzly alın.
Adam sahtemi diye sormuş hocam.

Hocam sizin konunuzu görmedim ama. Niyese böyle M.2 SSD'sinden tut sıvı soğutmasına kadar sahte olan konular gördüm. Bilemiyorum gerçek satmıyorlar olabilir. Ama şimdi firimayı kötülemekte olmaz hakkını yemeyeyim. Ama ben almam daha.

Ekonomi çok kötü durumda belki birçok firma zorda batma korkusu olan veya eşiğinde olan firmalar vardır. Son çare olarak da böyle ucuza mal etmek için girişmiş olabilirler. Teknolojik satış sitelerinde rekabet de arttı tabii tonla marka çıktı.

Sitesi orijinal demiş. Piyasada sahtesi en çok olan macun bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı