Arctic MX-6 alınır mı?

Masaüstü için kullanıyorum ve oldukça memnunum. Laptop veya ekran kartı için PTM veya benzeri çözümlerin kullanılması daha doğru olur.
Hocam MX6’nın son sürümü diğer macunlara göre daha katı ve kuru ben şahsen kendi işlemcim üzerinde kart vb. Yayma işlemi yapamadım bence o katılıkta imkansız siz nasıl bir sürme yöntemi kullandınız?

Çok iyidir. Masaüstü işlemci için kullanıyorum çok başarılı.

Hocam sizinki New formule MX6 mı?

Son düzenleme:
Hocam MX6’nın son sürümü diğer macunlara göre daha katı ve kuru ben şahsen kendi işlemcim üzerinde kart vb. Yayma işlemi yapamadım bence o katılıkta imkansız siz nasıl bir sürme yöntemi kullandınız?
Ben işlemcinin ortasına mercimek boyutunda tane bırakıp soğutucuyu sıktım, zaten o basınç ile yayılıyor.

Anakart değişimi için tüm bilgisayarı söktüğüm olmuştu, dediğim yöntem ile macun işlemcinin üstüne düzgün yayılmıştı (Ryzen 7 7700), kulak pamuğu ve alkol ile macunu / aralara kaçan fazlalığı temizlemiştim, anakart değişiminden sonra da aynı yöntem ile uyguladım ve sıcaklıklar arasında fark yok.

Hocam MX6'nın son sürümü diğer macunlara göre daha katı ve kuru ben şahsen kendi işlemcim üzerinde kart vb. Yayma işlemi yapamadım bence o katılıkta imkansız siz nasıl bir sürme yöntemi kullandınız?

Hocam sizinki New formule MX6 mı?

Hocam bilmiyorum 1 yıl falan oldu alalı teknobiyotikten ben hiç sorun yaşamadım çok iyi macun.

Daha sonra ID-Cooling A720 soğutucu aldım onun içinden çıkan frost X25 model macun çıktı onu kullandım kıvamları birebir aynı performans olarak da çok memnun kaldım kalite macunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı