Arctic MX-6 macun laptoplarda kullanılır mı?

Ürüne lafım yok. Kimse uğraştırdığım da yok üslubunuzu takının.
Bugünün tarihi 26 Haziran da ben mi bilmiyorum? 1 hafta diyorsunuz. İnceleme 19 Haziran'da açılmış. Konuda mesajım bile var zaten.

Ne verdiğiniz umurumda değil. 300 civarı diye belirtmişim ancak ikiniz de link atmamakta ısrarcısınız.
Ben link atmak icin gelmedim aksine arkadasin senin onerdigin macunu almasini isterim. Bakalim pump out oluyor mu olmuyor mu.

109TL gönderim üstüne vergi de ekleniyor. AliExpress fiyatlandırması hakkında da bilginiz eksik gördüğüm kadarıyla.

Sizle uğraşmayacağım sipariş vermeye çalışıp fiyata bakabilirsin. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
1724536594833.png

Son düzenleme:
Sizle uğraşmayacağım sipariş vermeye çalışıp fiyata bakabilirsin. İnsanları yanlış yönlendirme.
Eki Görüntüle 2293361
Evet şimdi ben de baktım. 325TL görünüyor. Şaşırdım. Benim de bilgim eksik sanırım ya da uykusuzluk başa vurdu. Gönderim ücreti üstüne vergi hesaplanıyordu yanlış değilsem. Değişmiş falan mı acaba?
Satıcı güvenilirse alınmaması için bir sebep yok gibi. Siz de 1 hafta diye inat ettiğiniz ve 2 aylık konuyu attığınız için baya alakasız oldu.

MX-6'yı laptopta kullanıyorum memnunum. Kullanılmaz neden dediniz? Bilmediğim sebebi var mıdır?
Soyle anlatayim Turkiye'de onbinlerce Monster laptop kullanicisi var yarisindan fazlasi da laptoplarini bakima gonderiyor hepsine yanlis macun surup geri gonderiyorlar sicakliklar omru dolmus macundan daha kotu oluyor ama hicbir kullanici bunun farkinda degil. Laptoplari bakim gordu diye sevine sevine 105C laptop kullaniyorlar. Boyle bir durum iste.

Soyle anlatayim Turkiye'de onbinlerce Monster laptop kullanicisi var yarisindan fazlasi da laptoplarini bakima gonderiyor hepsine yanlis macun surup geri gonderiyorlar sicakliklar omru dolmus macundan daha kotu oluyor ama hicbir kullanici bunun farkinda degil. Laptoplari bakim gordu diye sevine sevine 105C laptop kullaniyorlar. Boyle bir durum iste.
1 tane alması tek laptop için yeterli midir hocam? Pedler hakkında pek bilgim yok. Dediğim gibi ürünü biliyorum. Gayet kaliteli ve uzun ömürlü fakat fiyatında ısrarcı oldum onun dışında benlikte bir sorun yoktu yanlış anlamayın.

Soyle anlatayim Türkiye'de onbinlerce Monster laptop kullanicisi var yarisindan fazlasi da laptoplarini bakima gonderiyor hepsine yanlış macun surup geri gonderiyorlar sicakliklar omru dolmus macundan daha kotu oluyor ama hiçbir kullanici bunun farkinda degil. Laptoplari bakim gordu diye sevine sevine 105C laptop kullaniyorlar. Boyle bir durum iste.

Ben kendim MX6 aldım kendim uyguladım bir sorunum yok Monster servisi ile MX6'nın alakasını anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı