Arctic MX-6 macun laptoplarda kullanılır mı?

Kardes sen anlamıyorsun galiba, kendim aldım sonra uyguladım sonra denedim ve sıcaklıklarda düşüş gözlemledim memnun kaldım bunun nesini anlamak zor ??
Ben aksini iddia etmiyorum ki anlamakta gucluk ceken sensin. Sicakliklar oyle kalmayacak ilerleyen zamanlarda yavas yavas artacak. Merak ediyorsan 1 ay sonra tekrar kontrol et bakalim sicakliklari. Yillardir bu isi yapiyorum ben.

Ben aksini iddia etmiyorum ki anlamakta gucluk ceken sensin. Sicakliklar oyle kalmayacak ilerleyen zamanlarda yavas yavas artacak. Merak ediyorsan 1 ay sonra tekrar kontrol et bakalim sicakliklari. Yillardir bu isi yapiyorum ben.

1 aydan fazla oldu zaten hocam o yüzden söylüyorum az olsaydı derdim ki geçen hafta sürdüm vs. yoksa ben de pumpout yapan macunun sıcaklıkları ne duruma getireceğini biliyorum. O dediğin MX4'te doğru lafım yok ben de o yüzden MX4 almadım ama MX6 daha katı bir macun bu yüzden sorun yaşamadım. 1 Temmuz'da sürmüşüm kontrol ettim şimdi.

Hocam merhaba, PTM7950 sipariş ettim AliExpress üzerinden. Ürün elime gelince bir konu açacaktım aslında ama önce size de bir sormak istedim: Bu ürünün uygulaması tam olarak nasıl olmalı? Forumda ki rehberlere baktığımda hep çipin üzerine yapıştırmışlar ürünü fakat YouTube'da yabancı rehberlere baktığımda genelde hep soğutucunun üstüne bakıra yapıştıriyorlar yani üst jelatini çıkartınca macunumsu kıvamı olan kısmı sogutucuyu takınca tam çipe denk gelecek şekilde yapıştırıyorlar. Doğru uygulama nasıl olmalı acaba? Çipe mi yapıştırmak gerekir?

Bir de şunu sormak istiyorum:
Ürünü tam çipin boyutunda kesmek sağlıklı mı? Aynı şekilde YouTube'da ki rehberlerin kiminde tam cip boyutunda kesiyorlar hatta çipin boyutunu aşan dâhi gördüm. Doğru kullanım nasıl olmalı acaba?

Bu konular hakkında net bilgisi olan varsa yardımlarını rica ediyorum.

Direk çipin üstüne yapıştırın hiç uğraşmayın rehberdeki arkadaşın yaptığı doğru böyle yanlardan azıcık boşluk bırakarak yapın.

Direk çipin üstüne yapıştırın hiç uğraşmayın rehberdeki arkadaşın yaptığı doğru böyle yanlardan azıcık boşluk bırakarak yapın.
İlginiz için teşekkür ederim. Bakalım çok heyecanlandım valla. Böyle bir ürünün varlığından haberdar değildim ve bu pump out etkisinden gına gelmişti artık. En azından şey derdinden de kurtulmuş oldum; kimisi macunu nokta bırak soğutucuyu tak, kimisi çapraz çiz bırak, kimisi çizgi at bırak, kimisi de iyice çipin üzerine yay diyordu :D Bunun uygulaması açıkçası çok rahat gibi geldi bana bakalım yanılıyor muyum? Tek sıkıntısı jelatinini ürünü koparmadan çıkartmak. Onun için de elimde çok ince güzel bir cımbız var rahatça çıkartabilirim gibi geliyor. Tekrardan ilginize teşekkürler..

1 aydan fazla oldu zaten hocam o yüzden söylüyorum az olsaydı derdim ki geçen hafta sürdüm vs. yoksa ben de pumpout yapan macunun sıcaklıkları ne duruma getireceğini biliyorum. O dediğin MX4'te doğru lafım yok ben de o yüzden MX4 almadım ama MX6 daha katı bir macun bu yüzden sorun yaşamadım. 1 Temmuz'da sürmüşüm kontrol ettim şimdi.
Katilikla pumpoutun bir alakasi yok.,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı