Arctic MX-6 vs MX-4

• Konuyu başlatan Aze
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 5.197
Merhaba. Laptop için hangisi daha iyi? Arctic MX-6 yoksa MX-4-mü?
CTG9E daha f/p olucaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MX-4 çok övüldüğü için dizüstü bilgisayarda kullandım ve iyi performans alamadım. Bu arada macunu 2 defa yeniledim ve yenilerken dikkatimi çeken şey macunun işlemcinin yanlarına dökülmüş olması, sanırım Pump Out denilen şey. Ben de Maxtor CTG9E almayı düşünüyorum. Bu da işe yaramazsa sıvı metal için kollar sıvanacak artık.

MX-4 çok övüldüğü için dizüstü bilgisayarda kullandım ve iyi performans alamadım. Bu arada macunu 2 defa yeniledim ve yenilerken dikkatimi çeken şey macunun işlemcinin yanlarına dökülmüş olması, sanırım Pump Out denilen şey. Ben de Maxtor CTG9E almayı düşünüyorum. Bu da işe yaramazsa sıvı metal için kollar sıvanacak artık.
Sıvı metalden önce Cooler Master Cryofuze'a bakabilirsin.

Arctic gördüğüm kadarıyla ısı iletkenlikleri hakkında bilgiler sunmuyor. Ancak kullandığım diğer macunlardan edindiğim tecrübeye göre bir tahminde bulunduğumda MX-4 8,5 w/mk civarında, MX-6 ise 10 w/mk civarında gibi duruyor. 200 lira'nın altında MX-6 , üstünde ise Thermal Grizzly Kryonaut veya Cooler Master Cryofuze önerebilirim.

Sıvı metali kafana göre süremezsin. Bakır plaketli laptopun varsa tepkimeye girer. Ayrıca taşarsa bozarsın cihazı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı