Arctic Nova Pro Wireless vs Logitech G PRO X 2

Sizce hangisini almalıyım? Full beyaz setup diziyorum. Normalde Nova'yı alacaktım fakat beyazı satılmıyor. Logitech nasıldır üzer mi sizce?

Hocam o kadar uçmaya gerek yok bence. Daha ucuza ve çok iyi ses kalitesi olan kulaklıklar var.

Örneğin:

Hem mikrofonu var hem wireless.

Sizce hangisini almalıyım? Full beyaz setup diziyorum. Normalde Nova'yı alacaktım fakat beyazı satılmıyor. Logitech nasıldır üzer mi sizce?

Artics nova pro daha geçen 10,9K idi bence tekrar dusmesini bekle eğer alıcaksan.

Hocam o kadar uçmaya gerek yok bence. Daha ucuza ve çok iyi ses kalitesi olan kulaklıklar var.

Örneğin:

Hem mikrofonu var hem Wireless.

Hocam bütçe konusunda sıkıntım yok o yüzden önemli değil fiyatı. Ayrıca bu attığınız da tam beyaz değil. Açıkçası görsel olarak da masama yakışsın istiyorum. Çünkü komple beyaz diziyorum.

Örneğin:

Hem mikrofonu var hem wireless.
İnsanlar ses kalitesine onem veriyor aritcs 7 onu bu koca fiyat yelpazesinde memnun etmeyebilir

Normalde Logitech'i alasım vardı görüntüsü iyi diye. Siz öner miyorsunuz? Bu arada Arctic'in beyaz halini az önce Amazon'da gördüm de doğru kulaklık mı bu yoksa bir yanlışlık mı var bir bakar mısınız?

Nova pro iyi tekrar baktım indirim bitmemiş 10,9Kya var eğer beyaz istiyorsaniz itopyada 12,7K'ya var. Ben olsam nova pro alırdım G pro x 2 iyi güzelde özellik bakımından geri.

@DMN şu arkadaş güncel olarak kullanıyor ben sadece idarelik kullandım sesi güzel fakat stüdyo kulaklıkları çok daha iyi PC38X ,HD560S gibi

Tamamdır hocam peki sizce yurt içinde alabileceğim en iyi kulaklık bu mudur her açıdan?
Hayır

Tamamdır hocam peki sizce yurt içinde alabileceğim en iyi kulaklık bu mudur her açıdan?
arkadaş bir şekil almayı başarmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı