Arctic Silver Ceramique 2 değerleri

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bu macun geçti elime bir yerden. OCCT, Prime95, FurMark'ın içerisinde bulunan CPU burner programı ile 1 saat testte tuttum ve 70 dereceyi geçmedi. Arctic MX-4 sürdüğümde 75 dereceyi görüyordum. Macun inanılmaz katı tam istediğim gibi, utanmasa şırıngadan çıkmayacak yani o derece.

1611960810834.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bu eski macun ile MX-4 arasında 5 derece fark gördüyseniz sizin MX-4'ü düzgün süremediğiniz sonucunu çıkarırım. Daha iyi olan macun MX-4 çünkü. Hem Arctic'in MX-4 için verdiği termal iletkenlik oranı daha yüksek hem de incelemeler aynı görüşte:

Testteki MX-4 2019 edition değil, büyük bir fark olduğunu sanmıyorum. Sizdeki MX-4 bozulmuş olabilir.

Son düzenleme:
Eğer bu eski macun ile MX-4 arasında 5 derece fark gördüyseniz sizin MX-4'ü düzgün süremediğiniz sonucunu çıkarırım. Daha iyi olan macun MX-4 çünkü. Hem Arctic'in MX-4 için verdiği termal iletkenlik oranı daha yüksek hem de incelemeler aynı görüşte:

Testteki MX-4 2019 edition değil, büyük bir fark olduğunu sanmıyorum. Sizdeki MX-4 bozulmuş olabilir.

Bozulduğunu ya da yanlış sürdüğümü hiç zannetmiyorum.

Bozulduğunu ya da yanlış sürdüğümü hiç zannetmiyorum.

Söylediğiniz rakamlar öyle demiyor. ''Ucuz'' olarak satılan baya eski bir macun. Kryonaut ve NT-H2 bile MX-4 ile 5 derecelik fark yaratamazken sizin çok daha ucuz bir macun ile böyle farklar elde etmenizin başka pek mantıklı açıklaması yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı