EmreCpt
Centipat
Bence o fiyat bandında alınabilir ama 370 TL değil de 450 TL verip Arctis 3 almak daha mantıklı gibi duruyor.
İndirimde 450TL'ye kadar düşüyor mu? Araştırdım bayağı da hiç denk gelemedim.
Bence o fiyat bandında alınabilir ama 370 TL değil de 450 TL verip Arctis 3 almak daha mantıklı gibi duruyor.
Hocam ben geçen 450 tl ye buldum sıfır fiyatıydı msi ds502 aldım ama 700 tl den itopyada 450 tl ye düşmüştüİndirimde 450TL'ye kadar düşüyor mu? Araştırdım bayağı da hiç denk gelemedim.
Hocam ben geçen 450 TL'ye buldum sıfır fiyatıydı MSI DS502 aldım ama 700 TL'den İtopya'da 450 TL'ye düşmüştü.
Ben kullanıyorum. Mikrofon ve ses kalitesi çok iyi ancak yazılım desteği yok. Ben memnunum. Rekabetçi oyunlar için kullanıyorum rahat ses alınıyor.
8 ayda 2ye katlanmış fiyat ;((((Daha dün 270 lira civarındaydı. Çok yanlış zamanda düşünmüşsünüz.
Hala daha öyleymiş.SteelSeries Arctis 1 Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61427 ITOPYA'da.www.itopya.com
8 ayda 2'ye katlanmış fiyat. ;((((
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.