Arctis 1 kablosuz 800TL alınır mı?

Bütçe
800

iotake

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam,

Uzun süredir oyun kulaklıklarını araştırırım, çoğu modeli deneyerek eleye eleye kafamda bazı modelleri seçmiştim. Bunlardan biri de Cloud 2 idi haliye. Bir arkadaşımdan deneyimleme şansı buldum. İnternetteki araştırmalarıma göre kafamda bu piyasanın en rahat kulaklığı olarak çizilmiş bir imajı vardı. Kulağıma takar takmaz şok oldum diyebilirim. Kulak padleri kulağımın her tarafına değiyor bu da zamanla kulak kıkırdağını acıtıyor. Kablosu kıvrıla kıvrıla kopacak duruma gelmiş ki bu kronik gibi duruyor, kulağı tam sıkmıyor bir bolluk var, 7.1 açınca çarşı pazar karışıyor, suni deri kaplı bölgeler soyulmaya yüz tutmuş, demek ki bir yıla eski bir kulaklık görünümünü alacak. Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

Gelelim Arctis serisine. Şu ana kadar deneyimlediğim en konforlu kulaklık serisiydi Sennheiser Game One/Zero modelleriyle birlikte. Ses olarak deneyimleyemediğim için bir şey söylemem doğru olmaz. Ama kulağa öyle bir oturuyor ki, kulağınıza ne pad, ne de sürücüler, hiçbir şey değmiyor. Kulağı oldukça güzel kaplıyor ve deri pad olmamasına rağmen mağaza gibi bir ortamda bile sesi harika yalıtıyor.

Sözün özü, ikisi de neredeyse aynı fiyat bandında, kafamda tercih etmeye kesin gözüyle baktığım Cloud 2'den vazgeçip yerine kablosuz Arctis 1 alırsam buna değer mi? Arctis 7 sürücüsü kullandığı hurafe mi gerçek mi? Yoksa kablolu olan Arctis 1'in çok kötü bir performansı olduğunu çok net biliyorum. Özellikle kullanan arkadaşların yorumları çok kıymetli olur. Herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı