Arctis 1 vs Nova 4P

Eğer biraz daha çıkabilirsen 2. attığım daha iyi.
Kablosuz bir kulaklık alabilecekken kablolu almak gereksiz P serisi PS5 için uyumlu tasarlanmış olsa da PC'de dongle ile sorunsuz çalışıyor.

Nova 4p en mantıklı seçenek.
 
Kablosuz bir kulaklık alabilecekken kablolu almak gereksiz p serisi PS5 için uyumlu tasarlanmış olsa da PC'de dongle ile sorunsuz çalışıyor.

Nova 4P en mantıklı seçenek.

Neredeyse 2 kat ses kalite farkı var özellikle G PRO X ile. İkisini de denemiş biri olarak söylüyorum.
 
Ses kalitesi göreceli bişey. Eğer amacınız rekabetçi oyunlarda ses kasmak ise en azından kablolu versiyonunu bir mediamarkta telefonunuzla örnek videolar falan açarak deneyin en rahat ses kasabileceğinizi alın. Müzik film ses kalitesi ile ses kasma çok farklı şeyler. Bende hyperx cloud earbuds var kukaküstülerden daha iyi ses kasma için çünkü ayak sesi ve araç sesi için korkunç bi boost ve imaging dediğiniz yön bulma özelliğini artırıcı akustik bi dizayna sahip fakat müzikte aşırı kötü ses veriyor. mobil esporcular da bu yüzden bu kulaklığı kullanıyor kulaküstü kulaklıkları olduğu halde.
 
Ses kalitesi göreceli bir şey. Eğer amacınız rekabetçi oyunlarda ses kasmak ise en azından kablolu versiyonunu bir mediamarkta telefonunuzla örnek videolar falan açarak deneyin en rahat ses kasabileceğinizi alın. Müzik film ses kalitesi ile ses kasma çok farklı şeyler. Bende HyperX Cloud Earbuds var kukaküstülerden daha iyi ses kasma için çünkü ayak sesi ve araç sesi için korkunç bir Boost ve imaging dediğiniz yön bulma özelliğini artırıcı akustik bir dizayna sahip fakat müzikte aşırı kötü ses veriyor. Mobil esporcular da bu yüzden bu kulaklığı kullanıyor kulak üstü kulaklıkları olduğu halde.

Ses kalitesi ve sahne genişliği iyi olan her kulaklık hem müzikte hem oyunda iyidir bunun en iyi örneği G PRO X. Genelde oyun kulaklıkları sadece ayak seslerine odaklanılması adına daha sıcak bir ekolayzır profili ile gelir ve bu yüzden genelde müzik için uygun olmazlar. Bunu düzeltmek için daha yeni bir rehber yaptım bakabilirsin.
 

Geri
Yukarı