Sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum, bu iki model arasında kaldım. Hangisi uzun süre kullanımda daha konforluysa sanırım onu seçeceğim başka önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim, kulaklık konusunda çok fikrim yok maalesef.
Sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum, bu iki model arasında kaldım. Hangisi uzun süre kullanımda daha konforluysa sanırım onu seçeceğim başka önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim, kulaklık konusunda çok fikrim yok maalesef.
Bende heyecanla Nova Pro Wireless almış biri olarak, eğer bütçeniz rahatça yetmiyorsa kendinizi zorlamaya gerek yok ama yetiyorsa da zaten piyasadaki en iyi kulaklıkardan. Kaldı ki müzik dinlemeyi seviyorsanız gerçekten muazzam bir seviyede.Kullananlar ve incelemecilerin ses kalitesi olarak Nova Pro'nun 7'ye göre daha iyi olduğunu ama bariz fiyat farkı kadar fark olmadığını söylüyorlar. Değiştirilebilir batarya ve alıcısı olması gibi özelliklerini kullanacaksanız ekstra size verdiği işinizse yarar ama Nova Pro Wireless kullanıcısı olarak söylüyorum 15-16 bin TL verilecek kulaklık değil.
Nova pro fiyatını hakketmiyor, batarya ve gamedac özelliği göz boyama şuan tüm yeni nesil kulakliklar fast charging özelliğine sahip batarya gereksiz, ANC iyi eğer ihtiyacın varsa.Sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum, bu iki model arasında kaldım. Hangisi uzun süre kullanımda daha konforluysa sanırım onu seçeceğim başka önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim, kulaklık konusunda çok fikrim yok maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.