Arctis Nova Pro Wireless vs Arctis Nova 7

Chigur

Femtopat
Daha fazla  
Sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum, bu iki model arasında kaldım. Hangisi uzun süre kullanımda daha konforluysa sanırım onu seçeceğim başka önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim, kulaklık konusunda çok fikrim yok maalesef.

Sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum, bu iki model arasında kaldım. Hangisi uzun süre kullanımda daha konforluysa sanırım onu seçeceğim başka önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim, kulaklık konusunda çok fikrim yok maalesef.

Nova 7'yi satıp Pro geçecektim ben de tam da. Nova Pro çok üstünde diye biliyorum Nova7'nin Nova7 üzmez yine ama. Bütçe dostu istiyorsanız yine de bakın yine de diyorum Nova5i öneririm Nova7'den daha yeni ve SteelSeries anlamadığım şekilde Nova5i iyi yapmış. Bütçe çıkarım diyorsanız Nova Pro bence üzmez ama ben daha denemedim o yüzden kullanmadığım bir ürünle ilgili sadece beklentimi söylerim. Kullananan ya da daha hakim arkadaşlar dediklerime ekleyebilir.

Kullananlar ve incelemecilerin ses kalitesi olarak Nova Pro'nun 7'ye göre daha iyi olduğunu ama bariz fiyat farkı kadar fark olmadığını söylüyorlar. Değiştirilebilir batarya ve alıcısı olması gibi özelliklerini kullanacaksanız ekstra size verdiği işinizse yarar ama Nova Pro Wireless kullanıcısı olarak söylüyorum 15-16 bin TL verilecek kulaklık değil.

Kullananlar ve incelemecilerin ses kalitesi olarak Nova Pro'nun 7'ye göre daha iyi olduğunu ama bariz fiyat farkı kadar fark olmadığını söylüyorlar. Değiştirilebilir batarya ve alıcısı olması gibi özelliklerini kullanacaksanız ekstra size verdiği işinizse yarar ama Nova Pro Wireless kullanıcısı olarak söylüyorum 15-16 bin TL verilecek kulaklık değil.
Bende heyecanla Nova Pro Wireless almış biri olarak, eğer bütçeniz rahatça yetmiyorsa kendinizi zorlamaya gerek yok ama yetiyorsa da zaten piyasadaki en iyi kulaklıkardan. Kaldı ki müzik dinlemeyi seviyorsanız gerçekten muazzam bir seviyede.

Nova pro fiyatını hakketmiyor, batarya ve gamedac özelliği göz boyama şuan tüm yeni nesil kulakliklar fast charging özelliğine sahip batarya gereksiz, ANC iyi eğer ihtiyacın varsa.
Eğer illa alicaksan daha ucuza kablolu modelini al yada kablosuz modeli arada 11k oluyor onu bekle

Birde Nova 7'nin pedleri daha konforlu

Nova Pro X sahibiyim, çoklu sistemlere (Mac, Xbox ve PC) bağlı olarak aktif kullandığım ve oyunlardan çok ses işleriyle uğraştığım için işimi pek görüyor ancak değerli arkadaşlarımızın dediği gibi 12-15 bin lira hak etmiyor. Sadece oyun olarak kullacaksanız Nova 7 veya Nova 5 yeterlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı