Arctis 1 Wireless alınır mı?

PizzaZ

Centipat
Daha fazla  
Kulaklık olarak Arctis 1 Wireless almayı düşünüyorum. Kulaklıkta anladığım kadarıyla 7.1 yok ve ben CS, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda oynayacağım. İzlediğim incelemelerde ne kadar güzel ses kasılıyor denilsede biraz şüpheye düştüm. Sizce Arctis 1 Wireless alınmalı mı? Veya bütçeyi aşmayacak şekilde daha iyi alternatifleri var mı? Mikrofonun çıkması ve Wireless olması önemli.

7.1 olmadığını nereden anladınız? En iyi alternatifi Nova 4.
7.1 olup olmadığına emin değilim normalde 7.1 diye bağıra bağıra koyulan kulaklık isimleri arctis 1 wireless ta yoktu. Nova 4 mü iyidir arctis 1 wireless mı hangisini önerirsiniz?

7.1 olup olmadığına emin değilim normalde 7.1 diye bağıra bağıra koyulan kulaklık isimleri arctis 1 wireless ta yoktu. Nova 4 mü iyidir arctis 1 wireless mı hangisini önerirsiniz?
Nova 4’te bütçeyi aşıyor gibi

7.1 olup olmadığına emin değilim normalde 7.1 diye bağıra bağıra koyulan kulaklık isimleri Arctis 1 Wireless'ta yoktu. Nova 4 mü iyidir Arctis 1 Wireless mı hangisini önerirsiniz?

Nova 4'te bütçeyi aşıyor gibi.

Ses kasmak için alacaksanız 7.1 kullanmayın oyunlarda sesi boğuyor stereo olarak kullanmanız lazım.

Yaklaşık 2 hafta önce aldım ve sürekli kullanıyorum. Birkaç problemi var. Öncelikle bağlantı mesafesi çok uzun değil. Masa ile mutfak arasında aman aman bir mesafe olmamasına rağmen seste kesilme yapıyor. Onun dışında dışarıda günlük kullanacaksan çok bağlantı kesilmesi oluyor. Kulaklığı telefona bağlıyorum ve telefon cebimde olmasına rağmen bağlantı belirsiz zamanlarda çok kesiliyor.

Uygulaması çok iyi ve oldukça fazla özelleştirme ayarı var. Ses konusunda seni hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum. Bu fiyat aralığında pek alternatifi yok. Şarj konusunda kesinlikle seni 1 hafta falan götürmez. Genel olarak günlük kullanıyorsan maksimum 2 gün kullanırsın. İkinci gün ortalarına doğru da az şarj var seslerini duymaya başlarsın. Genel olarak idare eder derecede.

7.1 olup olmadığına emin değilim normalde 7.1 diye bağıra bağıra koyulan kulaklık isimleri Arctis 1 Wireless'ta yoktu. Nova 4 mü iyidir Arctis 1 Wireless mı hangisini önerirsiniz?

Nova 4 öneririm ve ayrıca 7.1 vaaar viuuu şeklinde olan ürünler genelde kalitesiz, para bile verilmeye değmeyecek ürünler oluyor.

Karar kıldım Arctis 1 Wireless alacağım. Herkese yorumu için teşekkürler Nova 4 maalesef bütçeyi çok aşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı