Arctis 3 2019 Edition için Engine 3 Alternatifi Yazılım

evanitera

Decapat
Bir hafta önce Arctis 3 kulaklık aldım, dün elimde ulaştı. İncelemelerini izlerken Engine 3 programının gelişmiş özellikleri için bu seçimi yapmıştım ki ürün elime geldiğinde 2019 Edition olduğunu öğrendim. Araştırdığımda ise bu versiyon için SteelSeries'in kendi programını kullanamıyoruz. Şimdi sorum şu; Engine programı yerine detaylı ses ayarları yapabileceğim bir program var mıdır? Örneğin: kulaklık takılıyken çok bağırmamak için kendi mikrofon sesimi de duymak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

Voicemeeter adlı programı kullanabilirsiniz. Çok basit bir kullanımı var indirip kuruyorsunuz ses çıkışını yükseltmek için seçenekler var zaten. Sonra ses sürücüsünü voicemeeter olarak ayarladığınız zaman sesler yükselicektir. :) Youtube'de de kullanım videoları var.

Bir hafta önce Arctis 3 kulaklık aldım, dün elimde ulaştı. İncelemelerini izlerken Engine 3 programının gelişmiş özellikleri için bu seçimi yapmıştım ki ürün elime geldiğinde 2019 Edition olduğunu öğrendim. Araştırdığımda ise bu versiyon için SteelSeries'in kendi programını kullanamıyoruz. Şimdi sorum şu; Engine programı yerine detaylı ses ayarları yapabileceğim bir program var mıdır? Örneğin: kulaklık takılıyken çok bağırmamak için kendi mikrofon sesimi de duymak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
Merhaba. Bende 2019 Edition aldım fakat Windows 7 kullanıyorum. Sadece Windows 10 da mı çalışıyor ? Bir bilgin var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı