Arctis 3 7.1 ayarı nasıl olmalıdır?

zek0303

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Arctis 3'üm var. Engine 3 de kurdum ve ürünü aktif ettim. Orada 7.1 aktif etme özelliği var birde Realtek HD Audio yöneticisinde hoparlör yapılandırmasında stereo, dört kanallı ses kaydı, 5.1 ve 7.1 hoparlör seçeneği var. Şimdi benim hangilerini seçmem gerekir.

Adsız.jpg

Bir diğer sorum da Arctis 3'ün ayarlarına girdiğinizde speakers ve microphone da system default mu seçilmesi gerekiyor?

Adsız2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Engine 3 üzerinden işlem yapın. Realtek kullanmayın.
Sizin forumda baya yanıtlarınızı gördüm bu konu ile ilgili sayın Jira. Kullanmayın derken ilk girip baktığımda stereo seçiliydi onun mu öyle kalması yoksa bir kaç yerde verdiğiniz cevap olan silmek falan vs mi ?

Hayir, silmeyin. Realtek kalsin fakat onun uzerinden ayar yapmayin. Engine 3 uzerinden kulaklik ile ilgili butun ozellestirmeleri yapabilirsiniz. Kendi yazilimindan yapmaniz daha saglikli olur. Realtek default sekilde kalsin.
Realtek de defaul gibi bir seçenek yok bunlar var.
Adsız3.jpg

Default derken yuklediginiz gibi kalsin yani. Bir ayar yapmayin.
Hocam şimdi ben cs de İS varsayılan aygıtı mı seçmeliyim yoksa hoparlör+sse3 realtek defnition audio mu seçmem lazım? Bilgisayarım ses açma kapa yerinde hoparlör+sse3 realtek defnition audio seçili. Kulaklık girişleri kasanın arkasından takılı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı