Arctis 3 iade edilir mi?

Vaper06

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sadece sorumun cevabını arıyorum. Sorumun dışından gelen yanıtları yetkililere rapor edeceğim!

Çözüm
2.gün hepsiburada nın iade almadığını belirttim. 14 gün yasal süreç fakat hijyenik malzeme olduğu için iade alamayız dedi bana.Hatta kutu geldiğinde bana gönderdiğim gibi değildi. Arkadaş şansını deneyip yazarsa sevinirim. Bence iade almayacaklar ama.
Ben kulaküstü kulaklığı alacaklarını düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi kulakiçi kulaklık ise almamaları normal.
2.gün hepsiburada nın iade almadığını belirttim. 14 gün yasal süreç fakat hijyenik malzeme olduğu için iade alamayız dedi bana.Hatta kutu geldiğinde bana gönderdiğim gibi değildi. Arkadaş şansını deneyip yazarsa sevinirim. Bence iade almayacaklar ama.
Ben kulaküstü kulaklığı alacaklarını düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi kulakiçi kulaklık ise almamaları normal.

Çözüm
Eki Görüntüle 295321
Hijyenik olmayan kulaklık türleri budur. Hepsiburada satıcısı kazığı yemişsin. Geçmiş olsun.
Sen büyük ihimalle ürünü aldığın satıcı ile konuştun. Hepsiburada'ya falan şikayet etmen gerekirdi. Hijyenik değil diyerekten yırtmış. Saatde hijyenik değil. Kola takılıyor. Kolundaki ölü deriler falan saate işliyor. Onu niye iade alıyorlar?
Satıcı direkt hepsiburada , adamların söylediğini söylüyorum.Kulak içi yada kafa üstü kulaklığı ayırabilecek kapasitedeyim. Dediğim kulaklığı al ve iade et bakalım başarabilecekmisin?
Satıcı direkt hepsiburada , adamların söylediğini söylüyorum.Kulak içi yada kafa üstü kulaklığı ayırabilecek kapasitedeyim. Dediğim kulaklığı al ve iade et bakalım başarabilecekmisin?
Hepsiburada'nın iade koşulu oku bakalım arkadaşım.
Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olanlardan iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan (iç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık vb.) ürünler iade alınmaz

Son düzenleme:

Hepsiburada'nın iade koşulu oku bakalım arkadaşım.
Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olanlardan iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan (iç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık vb.) ürünler iade alınmaz
Kusuruma bakma kardeş. Hepsiburada.com'dan almadan önce iade şartlarını okuyun alın. Yoksa benim gibi elinizden kalır. İade talebimi iptal ettim. Gelecek olan kargo kuryesini geri yollayacağım. Akılsızlığımında cefasını çekeceğim. :ekşi: Çok kötü bir kulaklık değil. İdare eder. Mikrofonuna güvenmeyin. Düşük model olduğu için proğramı az işlev var. 70 TL aldığım kulaklığın sesi salondan duyulurken Arctis 3'ün sesi boynumda zor duyuluyor...

Gerekli ayarları yaptıktan sonra gayet yeterli bir ses seviyesine çıkıyor. Ürünü kötülemenizin bir anlamı yok. 300 Lira fiyat aralığının en iyi tercihi Arctis 3 modelidir. Programda eksik herhangi birşey olduğunu düşünmüyorum. Mikrofonuda dış sesleri engellediği için gayet iyi iş görüyor.

Ürünü gömmüşüm gibi durmuş. Ben sadece -'lerini söyledim. Mikrofonuna şu yüzden güvenmeyin; Sadece sizin sesini almıyor. Çevredeki her sesi alabilen mikrofonu var. mikrofonun ses düzeyini kısıp bağırdıkça konuşunca çevredeki sesler asgariye inebilir (Klasik masaüstü mikrofonu gibi.)

Ses yüksekliği iyi. O dediğim problemi de şöyle çözdüm; Realtek Audio driverımı kurarak ses yüksekliği daha iyi oldu.

Bütçeniz 300 TL ise hiç düşünmeden bu kulaklığı alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı