Kulaklığı aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Tam dedim her şey düzgün, bir sorun yok; şimdi de bu çıktı başımıza...Mikrofonu kulaklık üzerinden kapadığımda hoparlöre gelen sesler Discord'da konuştuğum kişiye gidiyor. Çözümü var mıdır? Bu tarz bir sorun yaşayan varsa nasıl bir çözüm buldu ya da bulabildi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kulaklığı iade etmeyi hiç istemiyorum çünkü mikrofon dışında her şeyi mükemmel. Hiçbir çözüm bulamazsam büyük ihtimalle değişim isteyeceğim.
Kulaklığı aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Tam dedim her şey düzgün, bir sorun yok; şimdi de bu çıktı başımıza...Mikrofonu kulaklık üzerinden kapadığımda hoparlöre gelen sesler Discord'da konuştuğum kişiye gidiyor. Çözümü var mıdır? Bu tarz bir sorun yaşayan varsa nasıl bir çözüm buldu ya da bulabildi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kulaklığı iade etmeyi hiç istemiyorum çünkü mikrofon dışında her şeyi mükemmel. Hiçbir çözüm bulamazsam büyük ihtimalle değişim isteyeceğim.
Oyuncu ekipmanlarında ses kalitesi yüksek olmaz genelde, çünkü asıl kullanım amacı hoparlörü olduğundan mikrofon kalitesi düşük olur. Tabii ki değişiklik gösterir model veya markaya göre.
Trust mantis gxt 232 streaming mikrofon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Trust gxt 232 mikrofon kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Bende yaşıyordum aynı sorunu, mikrofonu kulaklığın üstünden kapatmasam bile yüksek seslerde Discord üzerinden ses gidiyordu karşı tarafa, bu yüzden ekstra bir mikrofon almaya karar verdim şu an sorunum yok.