Arctis 3 Mikrofon Sorunu

• Konuyu başlatan AkınC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 729
Makaleler
6
Yer
The Netherlands
Kulaklığı aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Tam dedim her şey düzgün, bir sorun yok; şimdi de bu çıktı başımıza...Mikrofonu kulaklık üzerinden kapadığımda hoparlöre gelen sesler Discord'da konuştuğum kişiye gidiyor. Çözümü var mıdır? Bu tarz bir sorun yaşayan varsa nasıl bir çözüm buldu ya da bulabildi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kulaklığı iade etmeyi hiç istemiyorum çünkü mikrofon dışında her şeyi mükemmel. Hiçbir çözüm bulamazsam büyük ihtimalle değişim isteyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Tam dedim her şey düzgün, bir sorun yok; şimdi de bu çıktı başımıza...Mikrofonu kulaklık üzerinden kapadığımda hoparlöre gelen sesler Discord'da konuştuğum kişiye gidiyor. Çözümü var mıdır? Bu tarz bir sorun yaşayan varsa nasıl bir çözüm buldu ya da bulabildi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kulaklığı iade etmeyi hiç istemiyorum çünkü mikrofon dışında her şeyi mükemmel. Hiçbir çözüm bulamazsam büyük ihtimalle değişim isteyeceğim.

Oyuncu ekipmanlarında ses kalitesi yüksek olmaz genelde, çünkü asıl kullanım amacı hoparlörü olduğundan mikrofon kalitesi düşük olur. Tabii ki değişiklik gösterir model veya markaya göre.

Ekran görüntüsü falan var mı?

150 TL olacakmış BİM'de.

1609840415408.png

Fiyatı uygunsa alınabilir. Anakartin nedir?

Ben şahsen BM800 veya Boya M1 tercih ederdim kullanım rahatlığından ötürü.

Bende yaşıyordum aynı sorunu, mikrofonu kulaklığın üstünden kapatmasam bile yüksek seslerde Discord üzerinden ses gidiyordu karşı tarafa, bu yüzden ekstra bir mikrofon almaya karar verdim şu an sorunum yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı